![]() |
Re: Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA
Quote:
|
si un link cu un filmulet de la show,cel cu masurarea de db:https://www.youtube.com/watch?v=VabnscVy0g4
|
felicitari
|
Quote:
|
frate aranjazati firele alea legaturile tot sunetul a fost ok. dar legaturile aranjamentele egale cu 0!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutari,am facut rost de niste arcuri pt suspensii sport reglabile,imi poate spune cineva ce rol au arcurile alea mai mici,ca eu momentan tot asa am arcurile mari,dar fara alea mai mici si subtiri,oare sa le montez si alea?astea sunt ce le cumparate acum,au fost cu telescoape cu tot,dar din pacate unul este curs,cateva poze:
|
Ai avut ceva upgrade la debrecen fata de...sa zicem,targu mures de anul trecut?Am vazut masina acolo,dar pacat ca am plecat prea devreme si n-am mai auzito :(.
|
Sunt suspensii(arcuri) reglabile ptr inaltime.
Bafta! |
sunt arcuri sport pt reglabile,dar intre cele mici si cele mari nu este surub,ci doar un rotund de ala ca o saiba de plastic,asa ca reglajul se face la amandoua deodata,si pe mine m-ar interesa sa fie cat mai rigida de fata sa nu faca balans
|
Quote:
|
Poate poate,iar iei locul 1 la bistrita,e clar :D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
si azi am reusit sa mai fac ceva la volfulet,am bagat presa in aripile spate,dar inevitabilul s-a produs,va trebui sa vopsesc aripile ,cateva poze,urmeaza vopsitul si coboratul cam 1cm:
|
Lasa ca inevitabilul a meritat.. acum stii o treaba :D nu il mai auzi pe freaka da` disk.. :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning