![]() |
Re: E36 - Bmw
1 Attachment(s)
Ia gata cu caterinca ca intra Ninja si ne taie !!!....
|
Bah baieti poate sa fie si criza,poate sa iti treaca si chefu' de masina,sa iti sara draci ca bagi bani in ea si tot nu se ridica la nivel...daca e passion:lol: nu te dezlipesti asa usor de amanta asta pe 4 roti...ex meu:tocmai m-am lipit de un MB,am facut ceva datorie p la ai mei p la rude sa il aduc acasa,am ramas fara slujba, seful meu fiind bagat cu astia cu delapitarea petrom,in momentu' de fata am doar 10 lei in buzunar,dar imediat ce m-am urcat in masina azi si i-am dat o cheie si am scoso la o tura mica,in momentul ala am uitat de tot si aveam un zambet pe buze mai ceva ca joker:lol:...asta e ne descurcam cum putem,cred ca chiar mai rau de atat nu se poate:sad:
vb unui prieten bun de al meu:cola,samanta si caternica sa nu fie impozitate in rest fara numar P.S:marean hai ca iti dau pm cu id meu ca nu am mai intrat de atunci |
Quote:
|
Quote:
|
Am si eu loc praleo?:))
Cu voi aici? Ma primiti? |
6 Attachment(s)
Ce avem noi aici ? :)
|
Quote:
|
Quote:
zi la baieti cum ai cazut azi in canal cu masina........:lol::lol: ce bou esti.........:lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
dictaloooooooooo vere:D cand ma dau jos...stateam cu pragu p strada si cu roata in canal:drunk::drunk:...acum ce crezi incepe circu (claxoane ,injuraturi):bat::bat: eu ma uitam la blonda aia :D ea radea la mine :lol: (sau mai bine zis de mine:lol: ) =)))))) si i-am strigat in gura mare,arzatear focu ca mi-ai facut m-ai bagat in canal:-P :D:D:D:D radea fata era rosie la fatza,imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa ma duc la ea sa ii cer nr sau id d mess:D..dar nu mai puteam iesii cu masina..au venit pana la urma 3 pietoni :D 3 baieti super caractere,radeau si ei :D :D CAND LE-AM ZIS CA ERAM CU OCHII DUPA BLONDA :D...AM SCOS MASINA..AM DAT UN BURN MIC :) SI AM PLECAT IN VIGONETA:D:D:D:D.... JusT_SaY_BoBo - DACA E BMW SI ESTE SI VERDE :(:(:( AJUNG LA ORGASM CAND MA SUI LA VOLAN !AI DREPTATE ! |
N-ai cum:)) prea tare... eu o puneam pe blonda la impins:))
|
ce oameni domn'le sa ia blonda la impins in intersectie
|
Quote:
Sa innebunesc daca te mint cu ceva! GRAV! Trebuie sa incerc si eu metoda asta, ma jur! Sper ca nu are nimic masina, 'tui canalu' masii |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning