Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/208048-e36-bmw.html)

Marian_nebunu 02-11-10 14:43

Re: E36 - Bmw

1 Attachment(s)
Ia gata cu caterinca ca intra Ninja si ne taie !!!....

roby wws 02-11-10 18:29

Bah baieti poate sa fie si criza,poate sa iti treaca si chefu' de masina,sa iti sara draci ca bagi bani in ea si tot nu se ridica la nivel...daca e passion:lol: nu te dezlipesti asa usor de amanta asta pe 4 roti...ex meu:tocmai m-am lipit de un MB,am facut ceva datorie p la ai mei p la rude sa il aduc acasa,am ramas fara slujba, seful meu fiind bagat cu astia cu delapitarea petrom,in momentu' de fata am doar 10 lei in buzunar,dar imediat ce m-am urcat in masina azi si i-am dat o cheie si am scoso la o tura mica,in momentul ala am uitat de tot si aveam un zambet pe buze mai ceva ca joker:lol:...asta e ne descurcam cum putem,cred ca chiar mai rau de atat nu se poate:sad:
vb unui prieten bun de al meu:cola,samanta si caternica sa nu fie impozitate in rest fara numar

P.S:marean hai ca iti dau pm cu id meu ca nu am mai intrat de atunci

Marian_nebunu 02-11-10 18:53

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 3779230)
Bah baieti poate sa fie si criza,poate sa iti treaca si chefu' de masina,sa iti sara draci ca bagi bani in ea si tot nu se ridica la nivel...daca e passion:lol: nu te dezlipesti asa usor de amanta asta pe 4 roti...ex meu:tocmai m-am lipit de un MB,am facut ceva datorie p la ai mei p la rude sa il aduc acasa,am ramas fara slujba, seful meu fiind bagat cu astia cu delapitarea petrom,in momentu' de fata am doar 10 lei in buzunar,dar imediat ce m-am urcat in masina azi si i-am dat o cheie si am scoso la o tura mica,in momentul ala am uitat de tot si aveam un zambet pe buze mai ceva ca joker:lol:...asta e ne descurcam cum putem,cred ca chiar mai rau de atat nu se poate:sad:
vb unui prieten bun de al meu:cola,samanta si caternica sa nu fie impozitate in rest fara numar

P.S:marean hai ca iti dau pm cu id meu ca nu am mai intrat de atunci

dictaloooooooooooooooooo vere :D inca un sandilau :D:D:D:D bine ai venit in club :D

roby wws 02-11-10 19:34

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3779335)
dictaloooooooooooooooooo vere :D inca un sandilau :D:D:D:D bine ai venit in club :D

ms praleo;)...si eu sper sa fiu sandilau ca altfel e de rau:lol:

pwr_bz 02-11-10 19:52

Am si eu loc praleo?:))
Cu voi aici?
Ma primiti?

crysty.bobok 02-11-10 21:29

6 Attachment(s)
Ce avem noi aici ? :)

JusT_SaY_BoBo 02-11-10 23:30

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3779890)
Ce avem noi aici ? :)

acum ca am vazut multe controverse legate de culori.am stat si am cugetat in liniste:))si am ajuns la concluzia ca marean nu vede viata in ROZ ci in VERDE de bmw8) :))).sa ma corecteze daca gresesc:))

jakal 02-11-10 23:42

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3780240)
acum ca am vazut multe controverse legate de culori.am stat si am cugetat in liniste:))si am ajuns la concluzia ca marean nu vede viata in ROZ ci in VERDE de bmw8) :))).sa ma corecteze daca gresesc:))

marean care este....nu vede deloc......
zi la baieti cum ai cazut azi in canal cu masina........:lol::lol:
ce bou esti.........:lol::lol::lol::lol:

crysty.bobok 03-11-10 00:06

Quote:

zi la baieti cum ai cazut azi in canal cu masina........
ce bou esti.........
Cum mai marean ... in canal ? ti-o fi sarit vre-o gaina in cap :))

Marian_nebunu 03-11-10 00:15

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3780256)
zi la baieti cum ai cazut azi in canal cu masina........:lol::lol:
ce bou esti.........:lol::lol::lol::lol:

eram in intersectia de la 13 septembrie (cea de la agip) stiam de canalul fara capac...eram primul la semafor :D:D cu ochii dupa o blonda taaaaaaaaaaaare buna :D:D pana sa plec o claxonez...ma incadrez pe banda sa fac stanga:D...si cand sa virez...baaaaaang...am cazut cu masina =))))))))))))))))))))))))))))))
dictaloooooooooo vere:D cand ma dau jos...stateam cu pragu p strada si cu roata in canal:drunk::drunk:...acum ce crezi incepe circu (claxoane ,injuraturi):bat::bat: eu ma uitam la blonda aia :D ea radea la mine :lol: (sau mai bine zis de mine:lol: ) =)))))) si i-am strigat in gura mare,arzatear focu ca mi-ai facut m-ai bagat in canal:-P :D:D:D:D radea fata era rosie la fatza,imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa ma duc la ea sa ii cer nr sau id d mess:D..dar nu mai puteam iesii cu masina..au venit pana la urma 3 pietoni :D 3 baieti super caractere,radeau si ei :D :D CAND LE-AM ZIS CA ERAM CU OCHII DUPA BLONDA :D...AM SCOS MASINA..AM DAT UN BURN MIC :) SI AM PLECAT IN VIGONETA:D:D:D:D....

JusT_SaY_BoBo - DACA E BMW SI ESTE SI VERDE :(:(:( AJUNG LA ORGASM CAND MA SUI LA VOLAN !AI DREPTATE !

Maniak22 03-11-10 00:55

N-ai cum:)) prea tare... eu o puneam pe blonda la impins:))

vali vtk 03-11-10 00:57

ce oameni domn'le sa ia blonda la impins in intersectie

Skillzu 03-11-10 01:26

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3780310)
eram in intersectia de la 13 septembrie (cea de la agip) stiam de canalul fara capac...eram primul la semafor :D:D cu ochii dupa o blonda taaaaaaaaaaaare buna :D:D pana sa plec o claxonez...ma incadrez pe banda sa fac stanga:D...si cand sa virez...baaaaaang...am cazut cu masina =))))))))))))))))))))))))))))))
dictaloooooooooo vere:D cand ma dau jos...stateam cu pragu p strada si cu roata in canal:drunk::drunk:...acum ce crezi incepe circu (claxoane ,injuraturi):bat::bat: eu ma uitam la blonda aia :D ea radea la mine :lol: (sau mai bine zis de mine:lol: ) =)))))) si i-am strigat in gura mare,arzatear focu ca mi-ai facut m-ai bagat in canal:-P :D:D:D:D radea fata era rosie la fatza,imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa ma duc la ea sa ii cer nr sau id d mess:D..dar nu mai puteam iesii cu masina..au venit pana la urma 3 pietoni :D 3 baieti super caractere,radeau si ei :D :D CAND LE-AM ZIS CA ERAM CU OCHII DUPA BLONDA :D...AM SCOS MASINA..AM DAT UN BURN MIC :) SI AM PLECAT IN VIGONETA:D:D:D:D....

JusT_SaY_BoBo - DACA E BMW SI ESTE SI VERDE :(:(:( AJUNG LA ORGASM CAND MA SUI LA VOLAN !AI DREPTATE !

MI-AI FACUT SEARA!
Sa innebunesc daca te mint cu ceva!
GRAV!
Trebuie sa incerc si eu metoda asta, ma jur!
Sper ca nu are nimic masina, 'tui canalu' masii

Marian_nebunu 03-11-10 07:04

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3780400)
MI-AI FACUT SEARA!
Sa innebunesc daca te mint cu ceva!
GRAV!
Trebuie sa incerc si eu metoda asta, ma jur!
Sper ca nu are nimic masina, 'tui canalu' masii

Nu are frate absolut nimic :D nici macar pragul care este de plastic ...ca nu aveam viteza am cazut usor :D:D:D:D...

Provenzano 03-11-10 07:54

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3780511)
Nu are frate absolut nimic :D nici macar pragul care este de plastic ...ca nu aveam viteza am cazut usor :D:D:D:D...

numai tu puteai sa faci asa ceva:))

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning