Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cea mai frumos modificată maşină din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/20707-frumos-modificata-masina-bacau.html)

Boasa 03-06-07 14:37

re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău

Am auzit ca a fost si prin Onesti. Cupola e din fibra de carbon, asa-i aleks?

-ZZ- 03-06-07 17:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boasa 03-06-07 17:16

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 931649)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ce razi?

cristi_407 03-06-07 19:02

Pt ca e cam foarte greu sa fie cupola din fibra de carbon..Din cate am inteles e vopsita..atat..

Boasa 03-06-07 21:24

Nu stiam... my bad

MON-u 08-06-07 11:19

A aparut in bc ceva mult mai frumos decat tt-ul!Dar nu lam vazut decat din mers pana acum si poze nam,dar treb sa il stiti sigur!;) Serie 7-ele ALB cu jantele alea frumoase si enorme!:rolleyes2

cristi_407 08-06-07 13:01

Inafara ca are o cluare si niste jante ce mai are?Aaaa..am uitat e bmw..Eu zic ca tre sa priviti un pic mai adanc..fara suparare..E vorba de masini modificate, nu masini care vi se pare impresionate...Fara suparare dar tuningul inseamna mai mult de atat..

® Al3cS ® 08-06-07 16:13

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 938984)
Inafara ca are o cluare si niste jante ce mai are?Aaaa..am uitat e bmw..Eu zic ca tre sa priviti un pic mai adanc..fara suparare..E vorba de masini modificate, nu masini care vi se pare impresionate...Fara suparare dar tuningul inseamna mai mult de atat..

AHAHAHHAHAHA!!! L-ai lovit unde il durea mai tare :))=))=)) :lol:

Boasa 08-06-07 19:13

Seria 7 e de lux, TT e tuning, mie-mi place mai mult TT-ul...

SFW 08-06-07 19:57

Vedeti ca s-a umplut bacaul de masini cu jante cromate ... asta nu inseamna ca ar trebui incluse in categoaria masinilor modificate.
Seria 7-le e frumos dar daca are jante nu insemna ca e modificat.

TT-ul argintiu e frumos tare, un kit superb, care vine f bine (din cate am vazut) si niste jante care desi nu sunt unice ... datorita dimenisiunii sunt :shock: :shock: :shock: (sorry zozo:rolleyes2 )

Pt mine tot masina lui gabriel e prima
... mai astept un kit exterior pt masina lui silviu ... ca de fugit fuge bine tare ... iar evacuarea aia e super :D
Masina lui cristi, daca va beneficia de modificari la motor asa cum si-a propus, ar fi de asemenea in top. Acuma ca styling pt mine e pe locul 1.
Si nu vreau sa uit de masina lui zozo. Apropo ... poate a venit timpul sa-ti pui alte jante :twisted: ceva pe 18 :rolleyes2
Si un upgrade de putere putem sa vedem si de la vsa ...:rolleyes2

® Al3cS ® 08-06-07 23:20

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 939485)
Vedeti ca s-a umplut bacaul de masini cu jante cromate ... asta nu inseamna ca ar trebui incluse in categoaria masinilor modificate.
Seria 7-le e frumos dar daca are jante nu insemna ca e modificat.

TT-ul argintiu e frumos tare, un kit superb, care vine f bine (din cate am vazut) si niste jante care desi nu sunt unice ... datorita dimenisiunii sunt :shock: :shock: :shock: (sorry zozo:rolleyes2 )

Pt mine tot masina lui gabriel e prima
... mai astept un kit exterior pt masina lui silviu ... ca de fugit fuge bine tare ... iar evacuarea aia e super :D
Masina lui cristi, daca va beneficia de modificari la motor asa cum si-a propus, ar fi de asemenea in top. Acuma ca styling pt mine e pe locul 1.
Si nu vreau sa uit de masina lui zozo. Apropo ... poate a venit timpul sa-ti pui alte jante :twisted: ceva pe 18 :rolleyes2
Si un upgrade de putere putem sa vedem si de la vsa ...:rolleyes2

Si tu ce faci ? nimica ? :twisted:

MON-u 09-06-07 15:34

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 938984)

Fara suparare! "Voteaza cea mai impresionanta masina a Bacaului!tunata sau STILATA"!!!Eu masina aia nu am incluso la tunata ci la stilata!...si nu poti spune k masina aia nu are stil!!??;) :lol: :lol: :lol:

SFW 09-06-07 15:51

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 939732)
Si tu ce faci ? nimica ? :twisted:

Eu le admir modificarile:lol: :lol:

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON
Fara suparare! "Voteaza cea mai impresionanta masina a Bacaului!tunata sau STILATA"!!!Eu masina aia nu am incluso la tunata ci la stilata!...si nu poti spune k masina aia nu are stil!!??:wink: :lol: :lol: :lol:

Are stil, dar cuvantul "stilata" din titlul topicului se refera la masini modificate la exterior ... de preferat cu mai mult de un set de jante ...
Si un S nou e f stilat ... dar e asa de fabrica ...
:rolleyes2

Boasa 09-06-07 17:19

Ar trebui sa facem un poll sa votam cu totii si sa vedem rezultatele, ca doar thread-ul incepe cu "voteaza.." ;)

-ZZ- 09-06-07 19:18

bai misule fiecare cu parerea lui.....eu raman la a mea...e frumos si atat...nimik nou ..kitul acelasi ca pe vip...jante ca ale mele.....de vopsit nu are rost sa vbesc.....se putea de 1000 de ori mai bine....upgrade putere 0......deci a fost facuta si va ramane masina DA FITZA ...de aceea raman la frumos si atat...(macar daca ar fi pus si un lambo :rolleyes2 )

All times are GMT +2. The time now is 23:03.

- Copyright 2026 4Tuning