![]() |
re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău
Am auzit ca a fost si prin Onesti. Cupola e din fibra de carbon, asa-i aleks?
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Pt ca e cam foarte greu sa fie cupola din fibra de carbon..Din cate am inteles e vopsita..atat..
|
Nu stiam... my bad
|
A aparut in bc ceva mult mai frumos decat tt-ul!Dar nu lam vazut decat din mers pana acum si poze nam,dar treb sa il stiti sigur!;) Serie 7-ele ALB cu jantele alea frumoase si enorme!:rolleyes2
|
Inafara ca are o cluare si niste jante ce mai are?Aaaa..am uitat e bmw..Eu zic ca tre sa priviti un pic mai adanc..fara suparare..E vorba de masini modificate, nu masini care vi se pare impresionate...Fara suparare dar tuningul inseamna mai mult de atat..
|
Quote:
|
Seria 7 e de lux, TT e tuning, mie-mi place mai mult TT-ul...
|
Vedeti ca s-a umplut bacaul de masini cu jante cromate ... asta nu inseamna ca ar trebui incluse in categoaria masinilor modificate.
Seria 7-le e frumos dar daca are jante nu insemna ca e modificat. TT-ul argintiu e frumos tare, un kit superb, care vine f bine (din cate am vazut) si niste jante care desi nu sunt unice ... datorita dimenisiunii sunt :shock: :shock: :shock: (sorry zozo:rolleyes2 ) Pt mine tot masina lui gabriel e prima ... mai astept un kit exterior pt masina lui silviu ... ca de fugit fuge bine tare ... iar evacuarea aia e super :D Masina lui cristi, daca va beneficia de modificari la motor asa cum si-a propus, ar fi de asemenea in top. Acuma ca styling pt mine e pe locul 1. Si nu vreau sa uit de masina lui zozo. Apropo ... poate a venit timpul sa-ti pui alte jante :twisted: ceva pe 18 :rolleyes2 Si un upgrade de putere putem sa vedem si de la vsa ...:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Si un S nou e f stilat ... dar e asa de fabrica ... :rolleyes2 |
Ar trebui sa facem un poll sa votam cu totii si sa vedem rezultatele, ca doar thread-ul incepe cu "voteaza.." ;)
|
bai misule fiecare cu parerea lui.....eu raman la a mea...e frumos si atat...nimik nou ..kitul acelasi ca pe vip...jante ca ale mele.....de vopsit nu are rost sa vbesc.....se putea de 1000 de ori mai bine....upgrade putere 0......deci a fost facuta si va ramane masina DA FITZA ...de aceea raman la frumos si atat...(macar daca ar fi pus si un lambo :rolleyes2 )
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning