![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
nebunu knd pleaca de aksa cu pisicuta sta putin asa :?:d-a latu ON...d-a latu OFF:?::rolleyes2:rolleyes2:?:...:idea: d-a latu ON:arrow::arrow::arrow::arrow::twisted::twisted::t wisted:
|
3 Attachment(s)
daca vreti de-a latu pe zapada in poiana BV se poate....am incercat eu aseara :D
|
Quote:
vrei sa ne certam? esti gelos ca nu ai si tu buton dasta? ia-ti ca are la carrefour 3 la 10 mii |
Are careva poze de aseara?
P.S.: cu cablul ala pe afara tragea f bine. Cred ca pompa mea avea un fir intrerupt de mult timp. O sa ii fac si pompa de benzina pe buton, pe direct :twisted: |
16 Attachment(s)
FORTA aseara.
Subaru portocaliu de Ploiesti a intrat in elementul lui :twisted: Am cateva poze random.. Sa vad unde uploadez filmuletele? PS: Noroc cu echipa tehnica ca altfel pleca ursu acasa tras :-P Vroiam sa iti zic sa pui pe buton direct pe viitor:D |
Plecare la munte si in seara asta , maxim 9.30 , care vrea , sa se anunte ca sa stim ce cine asteptam !!! Sunati la mine sau la Alexone!!!!
|
noroc cu taica nebunu Alexe.....nu a imbatranit degeaba :D
|
Din pacate am un party in seara asta.. Subaru nu o sa va onoreze cu prezenta :sad:
|
Multumesc frumos prieteni de ajutor. Plecam pe jos acasa daca nu erati voi.
Asa ... am putut calari ursul. |
Pe jos nu plecai oricum :D . Oricum urat ca l-au oprit pe vlad militienii ca nu avea colacu rar-u :lol:
|
Quote:
|
de ce esti rau? :-P
|
Quote:
|
:-P il pusesem special ca am glumit :D