![]() |
Re: Membrii 4tuning Constanta
frumos din partea j.v.l ca ma iei si pe mn :D
|
Quote:
|
ady tata, ai trecut de la " violator de copii " la superman de hunedoara??? :))) :lol: bv ma nebuneala, ai avansat :twisted::oops:
|
Se face vreo lista pana la urma ? cu userii ? :???:sa stiu si eu sa va caut pe acolo ... ca nu cunosc personal pe nimeni de pe forum , decat pe Scoop care nu vine :)
|
pai am renuntat la lista ... ca cica e bataie de cap cu ea .. dar facem poze ... e imposibil sa nu stii pe nimeni .....
|
Pei daca se fac poze ... trec si eu pe la spalatorie mai intai :D
|
l-am cunoscut azi personal pe ZMa ,mi-a "atras atentia" cu o palma sanatoasa.baiat de treaba a ajuns ;)
|
pai sincer tzi se pare normal sa intri acolo cand erau numai membrii x-team?oricum au fost multe faze care nu trebuiau facut de unii membrii anonymous(si aici nu vb de ery care nu a stiut ce se face acolo si si-a cerut scuze ). sincer urat gest .
banuiesc ca stie el cine e . |
BA am facuto intentionat mah....ce plm...sunt ciumec...:) Glumesc ( la partea cu intentionatu :D ) si scuze incaodata...stii ca eu va iubesc...:)
|
pai si e normal sa plesnesti pentru asemenea motiv ?de ce n-a venit singur sa stea de vb ?a venit cu inca 3-4 dupa el sa fie sigur ca iese "invingator"
m-am lamurit cum sunt intalnirile astea,masina conteaza,omul n-are nici o valoare ;) |
13 Attachment(s)
un mic preview la ce a fost ... mai multe poze maine cred ...
nu stiu de ce s-a intamplat rau .. cu ce ziceti voi cu palma sau .. nu stiu despre ce e vb ... |
Quote:
Ai martori? Rezolva asa cum se cuvine! |
Quote:
.....nu stiu ce a fost .....si iti spun eu ca ZMA nu a venit cu gasca ca iar fi fost frica ......sau sa se dea invingator .....daca nu intelegi omeneste .....el ti-a zis ....tu nai inteles .....si .... nu vad ce rost are sa incepi discutie aici ...intalnestete singur cu el ..si rezovati problemele ..... :rolleyes2 |
Quote:
Au mai venit 2 cu el doar sa vedem...si spre binele tau ca nu au venit si ceilalti sa zici mersi ;) "invingator" parerea mea e sa te abtii sa nu mai faci posturi aiurea ptr binele tau ;) |
ce avea frate de nu se invarteau rotile?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning