![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Quote:
incerc sa vb cu cineva d la vw sa vad daca poate aduce p comanda... ;) |
daca sunt noi nu prea ma intereseaza ca au un pret! 1500 euro bucata!!!!:shock:
daca poti tot dezmembrate OK! astept un semnal! |
Quote:
clemele de plastic nu le poti gasi decat sh daca ti-le da careva,dar se gaseste kit de reparatie care include toata macaraua mai putin motorasul care pe tine nu te intereseaza.partea buna este ca in kit-ul de reparatie clemele de sustinere a geamului nu mai sunt din plastic sunt metalice si nu vei mai avea probleme cu ruperea lor.costa undeva la 150-180 ron. |
Am un golf 3 din 99 si are urmatoarele probleme :
-semnalizare marshalier nu este...nu am gasit contactul pt marshalier -faza lunga nu mai este (nici indicatorul din bord nu se mai aprinde)...este vreun releu ce trebuie inlocuit?ele sunt numerotate de la 1 la 12 -indicatorul lipsa ulei si indicatorul baterie slaba...raman aprinse desi are schimbul facut si bateria este buna -cand pun contactul apare IN 02...presupun ca trebuie resetat calc Daca ma poate ajuta cineva ii sunt recunoscator |
Quote:
la in00 es totul ok trebuie resetat la fiecare lucrare de service schimb ulei etc... |
mersi mult piratu bv...daca e asa le iau de metal ca sa nu mai am treaba,. eu credeam ca si kitul de reparatie e tot din plastic.
|
multzumesc, cu celelalte probleme nu ma potzi ajuta, asha-i?
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari/page-4.html
daca vrei aici gasesti mai clar daca nu prea ai inteles resetarea bordului |
salutare! aveti careva stopuri de golf 2 fumurii...da varianta pt gti nu cele facute cu sprayul....si chiar si daca e sa le platesc daca e un pret decent...multam fain!
|
stie cineva daca se gasesc fete din plastic pentru cheie la vw? e cam stearsa si le-as schimba:oops:
|
are cineva bari lunig fata si/sau spate de golf 2 ???
le cumpar :P |
Quote:
o sa incerc sa caut oferte...dar slabe sanse... daca t hotarasti la unele sport din gama sparco, recaro sau alte firme...sa ma lasi si p mine sa iti fac o oferta. poate t multumeste :P bafta |
incearca-ma cu o oferta!:D
|
Quote:
1. scoica sau reglabile 2.firma mare sau firma mica = bani multi sau mai putini... se gasesc scaune sport d la 100e bucata...:P intra p mess daca vrei sa iti dau oferta completa... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning