![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
gata s-au dus stickerele de pe praguri , au ramas doar cele mici pe aripa ca alea au o pozitie mai ok , folia o sa`i pun pe spate zilele astea , nu m`am grabit la folie k imi place f mult interioru , dar oricum ii pun . am incercat una cu tenta albastra dar nu mi`a placut , avea deja pe luneta si nu da bine , deci clar un dark black.. . am plecat la masina ink o tura sa rezolv si motoru un pic estetic :P
|
imi recomanda cineva un meserias priceput la difuzoare auto?.ceva e stricat la el si habar nu am dar vreau sa vad daca mai pot face ceva dintr-un dif pioneer de 400 rms.ms
|
raval car ssi il cautzii pe ciufulitul;
|
Imi zice si mie cineva pls adresa baietilor din ovidiu care toarna fibra va rog... ms
|
ultima alee din ovidiu pe dreapta cu directia spre kogalniceanu
|
Gaby ce-i facut ma ? POstasei pe forumul la aia cu detectoarele de radar pe antena 3 ... hahaha ... tare oricum, mi-a placut emisiunea.
|
n-am fost eu stai linistit.am fost la polish cu masina si am ramas placut impresinat de cat de bine a iesit
poate voi pune o poza pe aici :) numai bine |
Intrebare unde pot face un desen pe masina cu vopsea si cam cat ma ajunge ma refer la capota?
|
|
Multumesc gabby sa vedem ce zic baietii acu
|
salut care stie unde sa fac si io un polish bun la masina ca am vopsit bara fata aripa si usa stanga si se vede ca e culoarea mai noua si mi`a zis cineva ca vine la fata culoarea
|
Ai pe privat a fost si GABBY si a fost multumit.
|
Stie careva pe undeva un meseriash care monteaza deschideri din telecomanda la usi actionate cu bobine? - eliminand din schema manerele de ushi - la noi in orash?
|
1 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva cu o idee: cum sa bag pe leasing o masina care deja o am in proprietate ca sa platesc taxele de inmatriculare si vama in rate... nu de alta dar ma doare inima sa l-e dau 9000 de euro dintr-o data....:lol:
|
Dar un credit pe nevoi personale nu merge?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning