![]() |
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
Astazi am vb la o firma din Calarasi si imi pot face masina aceeasi culoare. Deci ramane la fel. Va multumesc pt opinii.
|
dar de ce trebuie revopsita toata?
|
Nu trebuie revopsita toata...exista persoane rau intentionate care si-au probat cheia si picioarele pe masina. In anumite locuri trebuiesc facute retusuri. Si am zis daca tot ma duc cu ea la vopsitorie sa ii dau un nou look, aplicandu-i si o alta vopsea din gama violet.
|
Quote:
Mor pe astia; i-as impusca! Ce-i...asta pe ei grija de ce investitii facem noi in "cazane" E multa invidie si rautate la mijloc...Ca asa suntem noi ramanii |
si va mai dura 30 de ani sa ne schimbam :D
|
mda...i-as bate pe astia care isi probeaza cheile pe masini mai ales la ce vopsea misto are XXS zaf incearca sa o faci aceeasi culoare arata super
|
In opinia mea toate sunt misto si merita aplaude. Niciodata nu am crezut ca un olcit poate iesi asa de misto
|
vine acusi un candidat cu lambo doors :D
|
Abia astept sa il vad pe "candidat"...cat mai repede posibil..:D
|
Quote:
|
lambo doors .. made in Iasi ;)
|
;)... oricum prioritatea e sa termin mecanica la masina... dar pun sigur si lambo, ca doar sunt importator de draq.... 1200 e kitul, cei interesati sa-mi dea un mail/mesaj
|
Quote:
ps:sa ma suni in week-end sa-mi spui care e treaba!!! cati bani iti iau aia? alea alea...poate o rezolvam mai lesne... |
slut mah fratzilor...sunt shi eu nou p`aci...am un oltcit si..ash baga shi eu ceva bani in el...dar nu stiu de unde sa achizitionez toate chestiile alea..
poate ma ajutatzi shi pe mine |
pentru lambo doors ti-am zis, la mine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning