![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Si eu zic tot argintiu! Daca vrei buza alta culoare, o faci in culoarea masinii ca sa nu o dai diverse...
|
argintiiiii ! :lol:
Fara buze verzi,albastre sau alte shaorme din astea :) |
Daca roz nu e pe paleta de culori:( atunci ori verdele ala:D este foarte smecher verdele daca nu culoarea din prima poza, ca se asorteaza cu bandourile cu oglinzile:) sincer e cam rasuflat albu... Prea toata lumea are alb la jante si ideea cu miezul o culoare si buza alta..... iara nu mi-se pare ceva extravagant... dar verdele ala:D ala e bomba
|
sa`ti pui tu verde ma la fieru` tau.
de ce ai facut la a ta jantele negre si nu roz ? |
Quote:
|
Matheo eu zic ca ce'l mai frumos ar da cu jantele albe:!:
Te saluta fratele tau de la Mioveni:D |
votez pentru galben subaru :) asta sa moara dusmanii de la Brabus de ciuda :D
|
Auriul ala?
|
Ce zici de griul original sau tot e iarna sa le iei la mana la polisat?
|
Va salut..:)
Pana cum ce-a mai buna alegere este sa le fac ori gri FOARTE metalizat ori cum a zis colegul sorin_sorin95..polisate:) Stima. |
salut...prima data knd te-am vazut mi-a sarit in evidenta numarul "LOW" iar apoi masina ...si eu te-am vazut de mai multe ori prin oras sau pe la constitutiei si imi place cum arata masinuta.....fiecare isi personalizeaza masina dupa gust....frumos.....spor la treaba in continuare;)
|
Nu le fa o culoare inchisa,vor parea aiurea,mai mici.
Ceva deschis,metalizat,polishat,...dar NU negru |
8 Attachment(s)
Salut.
Azi am prins soare si un garaj liber si am finisat bara(remediat micile fisuri aparute in urma a "einspe" mii de montari-demonatari) si am remediat problemele Maine urmeaza sa sun la service pentru o programare la vopsit spatele . Nu prea se vede bine cu , "constructia metalica" de sub bara..cea de ramforsare. Am dus si jantele la vopsit in camp electrostatic ( instalatia din imagine ) |
Foarte frumos "Golanul".. e facut cu stil.. 10 din partea mea ..Bafta multa !
|
Lasa nenea ca nu conteaza "constructia metalica" de sub bara. Important e cum se vede brabusu pe afara :D. E bine daca vopsesti spatele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning