Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

bogdy.ghetto 19-06-11 08:33

Re: Masini Abandonate!

Nu este a zis ca sta in afara si are si apartament in Buc.... am mai gasit din intamplare o masina abandonata un Porsche 928 cand descarc pozele din tel le urc pe forum. Si am zis o masina abandonata ca e ala in puscarie dintr-o prostie un E46 coupe cu suspensie jante frumoase o sa-i fac poze si lu ala.

mirceasilvyu 19-06-11 22:25

27 Attachment(s)
:shock:Cum sa nu ramai asa:shock:

mba 19-06-11 23:39

ce mercedes e acesta? pare un vw beetle modificat :???:

expres 19-06-11 23:51

Quote:

Originally Posted by ana_logan (Post 4405632)
ai putea sai faci niste poze?

se pare ca este un fiat 850 ! :d MY BAD

mirceasilvyu 19-06-11 23:54

Quote:

Originally Posted by mba (Post 4408978)
ce mercedes e acesta? pare un vw beetle modificat :???:

De unde am luat pozele,scrie ca e un beetle modificat deci ai dreptate:D

Champion 20-06-11 10:08

Am mai gasit si eu un Opel Ascona (cred) si doua Dacii, una pick up si una coupe, daca intereseaza pe cineva, le fac poza ... :)

Sven 20-06-11 12:29

baga poze cu ascona si cu daciile....

mba 20-06-11 13:31

Quote:

Originally Posted by mirceasilvyu (Post 4409001)
De unde am luat pozele,scrie ca e un beetle modificat deci ai dreptate:D

kitch tuning old school:)))

plictisit 20-06-11 13:47

si eu stiu un e46 coupe nonfacelift negru abandonat, are oglinzile rupte si e pe rezerva, nu are ornamentele de sub faruri, capota colantata cu imitatie de carbon si rupta folia, infundata putin parca capota si bara fata nu sta la linie, plin de praf/jeg, si are ceva dotari .. pachet m technic 2 exterior, faruri cu lupa, interior piele neagra sport, volan de m cu comenzi, navigatie, trapa, parca si stopuri pe led .. "full" cum ar zice unii, si e uitata de lume :rolleyes2 cine stie motivele pentru care sunt abandonate diverse masini, poate o sa ii fac niste poze intr-o zi

mirceasilvyu 20-06-11 13:55

1 Attachment(s)
Am mai gasit ceva un Gordini R17 din 1979

Daniel_Toa 20-06-11 14:14

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4410137)
si eu stiu un e46 coupe nonfacelift negru abandonat, are oglinzile rupte si e pe rezerva, nu are ornamentele de sub faruri, capota colantata cu imitatie de carbon si rupta folia, infundata putin parca capota si bara fata nu sta la linie, plin de praf/jeg, si are ceva dotari .. pachet m technic 2 exterior, faruri cu lupa, interior piele neagra sport, volan de m cu comenzi, navigatie, trapa, parca si stopuri pe led .. "full" cum ar zice unii, si e uitata de lume :rolleyes2 cine stie motivele pentru care sunt abandonate diverse masini, poate o sa ii fac niste poze intr-o zi

Pacat de masina ... dar eu zic sa nu ii faci poze si sa le uploadezi aici . Sunt sigur ca in maxim 48 de ore masina aia dispare .

plictisit 20-06-11 14:26

oricum nu am precizat de unde e masina, si nu as pune poze sa se vada unde ar fi .. normal ca nu as vrea asa ceva, chiar ma intrebam daca ai cum sa afli a cui e masina inafare de sa lasi vreun bilet pe ea care oricum daca e abandonata nu o sa il vada niciodata .. chiar m-ar interesa niste piese de pe ea :oops:

69RUP 20-06-11 14:46

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4410233)
oricum nu am precizat de unde e masina, si nu as pune poze sa se vada unde ar fi .. normal ca nu as vrea asa ceva, chiar ma intrebam daca ai cum sa afli a cui e masina inafare de sa lasi vreun bilet pe ea care oricum daca e abandonata nu o sa il vada niciodata .. chiar m-ar interesa niste piese de pe ea :oops:

Daca sti numarul de inmatriculare , totul ii simplu .

plictisit 20-06-11 17:09

inafara* ( am scris inafare mai sus )

simplu in ce sens ? daca stiam nu intrebam ..

69RUP 20-06-11 18:05

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4410564)
inafara* ( am scris inafare mai sus )

simplu in ce sens ? daca stiam nu intrebam ..

este simplu daca cunosti pe cineva de la politie , ii dai numarul si afli tot ce vrei si nu vrei despre proprietar .

All times are GMT +2. The time now is 04:22.

- Copyright 2026 4Tuning