![]() |
Re: Masini Abandonate!
Nu este a zis ca sta in afara si are si apartament in Buc.... am mai gasit din intamplare o masina abandonata un Porsche 928 cand descarc pozele din tel le urc pe forum. Si am zis o masina abandonata ca e ala in puscarie dintr-o prostie un E46 coupe cu suspensie jante frumoase o sa-i fac poze si lu ala.
|
27 Attachment(s)
:shock:Cum sa nu ramai asa:shock:
|
ce mercedes e acesta? pare un vw beetle modificat :???:
|
Quote:
|
Quote:
De unde am luat pozele,scrie ca e un beetle modificat deci ai dreptate:D |
Am mai gasit si eu un Opel Ascona (cred) si doua Dacii, una pick up si una coupe, daca intereseaza pe cineva, le fac poza ... :)
|
baga poze cu ascona si cu daciile....
|
Quote:
|
si eu stiu un e46 coupe nonfacelift negru abandonat, are oglinzile rupte si e pe rezerva, nu are ornamentele de sub faruri, capota colantata cu imitatie de carbon si rupta folia, infundata putin parca capota si bara fata nu sta la linie, plin de praf/jeg, si are ceva dotari .. pachet m technic 2 exterior, faruri cu lupa, interior piele neagra sport, volan de m cu comenzi, navigatie, trapa, parca si stopuri pe led .. "full" cum ar zice unii, si e uitata de lume :rolleyes2 cine stie motivele pentru care sunt abandonate diverse masini, poate o sa ii fac niste poze intr-o zi
|
1 Attachment(s)
Am mai gasit ceva un Gordini R17 din 1979
|
Quote:
|
oricum nu am precizat de unde e masina, si nu as pune poze sa se vada unde ar fi .. normal ca nu as vrea asa ceva, chiar ma intrebam daca ai cum sa afli a cui e masina inafare de sa lasi vreun bilet pe ea care oricum daca e abandonata nu o sa il vada niciodata .. chiar m-ar interesa niste piese de pe ea :oops:
|
Quote:
|
inafara* ( am scris inafare mai sus )
simplu in ce sens ? daca stiam nu intrebam .. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning