![]() |
Re: E46 - Bagged
2 Attachment(s)
pun eu 2 poze..:)spion
|
Ufo, trebuie sa-ti iei un telefon mai subtire :))
|
Quote:
mai subtire la tine si mai mic la motzu |
Personal mi se pare ca nu-s d-acolo pragurile respective :-)
In alta ordine de idei, sper sa lasi stopurile full red, arata bine. |
Da, trebuiau ghilimele la fraza aia :))
Si pentru acele praguri o sa astept critici dupa ce va fi vopsita :) Nici mie numi plac multe momentan la masina, ceva neterminat e normal sa nu fie placut vizual... Ca si progres fiind gata masina in procent de 90 % sunt f multumit de cum iasa :D O seara minunata in continuare. |
Acum am dat peste topicul ăsta!
Sincer... te lasă fără cuvinte. |
A np, nu am dat cu paru :P
Dar ai dreptate terminate, vopsite si etc arta altfel cel mai probabil. In fine, ai aer, ce mai conteaza? :lol::lol: |
Cati mm sunt intr-e bara si asfalt????:lol:
|
O sa fie zero :) promit :))
|
:))))
|
Quote:
|
Aoelo masina asta arata prea tare :twisted: bafta in continuare cu ea :) si app chiar conteaza grosimea cablului + la amplificator ? :???:
|
eu doar ce auzeam la altii, si cum se monteaza la noi la atelier, dar sa asculti zi de zi cu cabluri naspa, apoi dupa cateva luni sa pui cabluri groase atunci simti diferenta
ar fi binevenita o baterie deep cycle dar inca nu e timpul :) la fel si " - " e important, is foarte multe asa zise "trucuri" sa faci muzica sa sune bine si service-urile care monteaza muzica iti pot face un sistem bun si te indruma ei cum e mai bine o statie daca nu ii dai curent calumea in timp se poate arde... |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Extrem de :shock: Grava rau !!!!!!!!!!!!
Felicitari ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning