![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Ba da Alex, cu folie sa le faci :D Nu ca sa-i enervezi pe ei, ci pt ca se vede bine. Din toti care i-am vazut cu folie/spray, numai cativa erau d-astia de nu se vedea prin ei... Restu erau ok. Cred ca cine a folosit spray a dat prea multe maini si acu nu se mai vede. Dar folie e ok, o dai jos daca e ceva, si poti sa analizezi dinainte cum e treaba pt ca vezi transparenta.
PS: pt folie pe stopuri, arunca o privire aici, si aici (uita-te in semnatura). |
3 Attachment(s)
Mersi man pentru linkuri...m-am uitat si eu odata pe la semnaturile alea. In principiu pe stopurile astea nu o sa pun nimic (poate o folie pana imi iau niste stopuri calumea). Am pus o poza cu stopurile care le am in plan. Eu zic mai mult poza 1 modelul dar tot sa pun folie pe el dupaia (vezi poza 2) sau poza 3 dar tot cu folie. Simple nu imi plac! Ceva pareri ?
|
de ce naiba vrei sa dai o caruta de bani pe niste stopuri ca apoi sa pui folie pe ele (sa le strici) ?
daca tot dai banu nu mai bine iti iei niste stopuri cu sticla fumurie de la mama lor? |
Pai daca se gasesc cu sticla fumurie de la mama lor normal ca asa o sa le iau...Dar unele modele nu sunt fumurii de la mama lor
|
S-a nu te prind ca afumi sau foliezi stopul pe frana:x, semnalul si altceva da, dar nu stopul pe frana:-w lasa-l acolo asa rosu ca este frumos...nu de alta sti daca daca intra in tine si tipul daca este mai cu cap sau etc tot tu cazi de vinovat:))
|
Tin stopurile stock si o bata in portbagaj. In caz ca e ceva, le montez pe alea doua si le dau cate o bata la fiecare :lol:. O sa vad ce si cum fac...ma mai gandesc si la solutia sa iau 2 stopuri cu semnalele albe si sa le vopsesc tot in rosu (o varianta mai ieftina :lol: )
|
Modelul din prima poza e destul de misto :D.Ultimul mi se pare gen de cocalari..no offence.
|
1 Attachment(s)
Din lipsa de activitate//:lol:
|
ca sa ajunga asa mai trebuie sa faca cel putin inca un drum la mine la garaj :D
|
parerea mea e sa ti iei stopuri ca ale mele dar pe varianta fumurie direct...sunt bune,frumoase,si mai ieftine fata de altele...
|
mai bine face unele costom....muult mai interesante decat orice model de chinezarie de pe piata :twisted:
|
@NXdev : ultimul model nici mie nu imi place dar pe negru arata dragut.
@crazyfornova : Multumesc pentru vt...a iesit bine. Deja ma gandesc sa astup gaurile la proiectoare dar nu acum. @Mihai : pai o sa mai faca drumuri la tine la garaj...mi-a soptit mie si mi-a zis ca i-a placut @icstrem : Ma gandeam si la alea...si e bine daca zici ca sunt fumurii. Un pret ceva pe PM si un link daca se poate @crazyfornova : Corect...ce e custom,e custom! Dar momentan nu stau in stopuri...o sa vina toate la momentul potrivit si o sa ma gandesc atunci in privinta lor...daca o sa am chef de mesterit poate fac custom daca nu...la magazin |
Quote:
Quote:
Alex daca le faci cum arata in pozele alea doua de mai sus (chiar si ale tale, stock), o sa dea foarte bine in contrast cu albul masinii. Iar garcea n-are ce sa-ti faca, frana va fi tot rosie, semnalul tot galben. |
Cred ca o sa imi cumpar ca ale lui icstrem. Adica modelul care ai pus tu poza pentru ca ma duce mai ieftin...alea pe led sunt scumpe rau. Si cred ca o sa dea si bine pe masina modelul ala
|
Imi place cum ti ai facut masina ...spor in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning