![]() |
Re: Renault CLIO S BV 94 JAF
Ce "rau" o duc unii... :rolleyes2
|
vai vai numai de lucruri slabe te tii frate cum nu vrei tu sa asculti de mine...:???:
|
Ce ma tu traiesti in trecut?:lol: aparatu tau foto zice ca esti in 2005 luna 1 ziua 1:lol: si cand vreis a faci poze calumea o dai in bara ma?:lol:
|
baaaaa numai tu puteai sa faci o asemenea observatie :))))) dar spre norocu meu deci fii atent m-am scos bine rau aici si sa iti zic si de ce pt ca pozele alea nu sunt facute de mine :) alea le-am primit ca sa vad masina 8)asa ca nu am nici o vina,daca observi poza cu platforma este facuta cu telefonu si nu are data :)
da fane ma tin de lucruri slabe decat sa imi mai frec nervi cu dacia :) |
Ce vrajeala sa te scoti:lol: felicitari pentru achizitii;) masina se pastreaza? Sau se dezmembreaza?
|
Quote:
|
felicitari de achizitie:D:D
|
Quote:
|
Sa faci schita si pentru un scaun in dreapta :D
|
Quote:
|
Foarte bine atunci. Pletosule astept telefonu :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
unu cate unu face o gramajoara :)
daca tot am fost "sanatos"am zis sa mai mesterim una alta pe la clio-ul colegului Andrei BV 89 KRP,desi era singurul clio numai bun de offroad m-am gandit ca iar sta mai bine ca celalalte si asa l-am lasat si pe el jos,am schimbat si puntea pe spate am pus cu discuri arcuri amortizoare si multe alte chestii :) drept rasplata celalte clio-uri momentan stau :) cel galben deja a primit o suspensie pt vtm lichide si alte chestii noi si asteapta sa i-se monteze rollbar-ul!! si 2-3 poze .... |
sa-ti dea Dumnezeu sanatate don'...:tetter: sa mai strangem vreo 5 alieni dastia:mrgreen: rezultatul e neasteptat de bun...s-a schimbat radical aspectul si comportamentu masini:twisted:
|
face treaba buna nenea luci:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning