Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

CT-03-ART 02-12-04 06:58

eu am mai vazut mashina intr-o zi shi o avea prinsa in mijloc la prezoana akolo elicea...

matrixu 02-12-04 12:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
pai na, nu-i nici usor nici ieftin sa modifici la motor un MB din ala, plus ca poate pe om il satisfac performantele

oricum tu zici ca sunt spinnere dar nu vad unde-i \"elicea\" ca in poza nu apare, par a fii jante cromate \"dubs\"

Pai \"elicea\" o are data jos, acum ca a venit vremea urata(nu ca ar avea ceva insa omu e mai \"conservator\")
Nici nu ma gandeam sa faca el ceva la motor, insa daca tot are kit AMG la exterior de ce nu si la motor ;).
Ca performante nu straluceste, un 150cp benzina il face pe 400

CT-87-ADY 02-12-04 13:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"matrixu\"
Quote:

pai na, nu-i nici usor nici ieftin sa modifici la motor un MB din ala, plus ca poate pe om il satisfac performantele

oricum tu zici ca sunt spinnere dar nu vad unde-i \"elicea\" ca in poza nu apare, par a fii jante cromate \"dubs\"

Pai \"elicea\" o are data jos, acum ca a venit vremea urata(nu ca ar avea ceva insa omu e mai \"conservator\")
Nici nu ma gandeam sa faca el ceva la motor, insa daca tot are kit AMG la exterior de ce nu si la motor ;).

:lol: :lol: :lol: hai k am trait sa o aud si pe asta... :lol:

matrixu 02-12-04 17:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

Originally Posted by \"matrixu\"
Quote:

:lol: :lol: :lol: hai k am trait sa o aud si pe asta... :lol:

Ce anume nu intelegi??
E CLK 200 de 163 cp, si da, a fost facut de un 150cp usor modificat(filtru,admisie,suspensii si altele pe ici pe colo).
Sau nu te refereai la asta?

Astea sunt luat de pe site-u oficial mercedes:

Maximum speed [mph] 143 :peace:
Acceleration 0-62.5 mph [secs] 9.3 :tenisclap
[/b]

pimp_lex 02-12-04 18:29

da, intradevar daca e CLK 200 nu cine stie ce performante dar se descurca, plus cu jantele alea mai pierde ceva timp la demaraj.

Acum inteleg ce zici cu spinnerele, sunt din alea Add-on, oricum omu o sa mearge prin zapezi cu jantele alea???

matrixu 02-12-04 18:32

Re:

Quote:

da, intradevar daca e CLK 200 nu cine stie ce performante dar se descurca, plus cu jantele alea mai pierde ceva timp la demaraj.

Acum inteleg ce zici cu spinnerele, sunt din alea Add-on, oricum omu o sa mearge prin zapezi cu jantele alea???

LA cate zapezi sunt pe la CTA...nu cred ca tre sa isi faca griji.In cel mai rau caz le pune pe alea stock ale masinii.

CT-03-ART 05-12-04 09:23

La ultima intalnire urmatoarele lucruri nu mi-au placut:

TRA nu a venit cu mashina
Nu au venit cei din X-team (ZMA,DTA,RDV,...)
But nu shi-a facut aparitzia.... ceea ce e foarte dejamagitor dar trebuie intzeles ca are nevasta akuma....
Cand am plecat au fost doar 2 mashini shi nu au incaput totzi... BIZ,GReedY,Mike.omega...plecand akasa...
speram la urmatoarele intalniri sa avem o organizare mai buna.

pav[] 05-12-04 09:52

.. a avut loc pe zi.. imagineaza-ti :)

CT-03-ART 05-12-04 09:55

pai da mae adunam la sala sporturilor shi mergem intr-un club stam la un suc de vorba intreabai pe dogarel shi D_M_X ce marpha a fost dupa ce am ajuns in Phoenix.
apropo ai trecut aseara prin port nu ai pav la mashina? o nova parca gri?

pav[] 05-12-04 10:44

nu.. la masina am alt numar.. nu are legatura cu pav.. :| din pacate :( e o dacie din 86.. aproape neagra.. DAC.. trec des prin port, acum ca am iar permis :D

CT-87-ADY 05-12-04 11:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
La ultima intalnire urmatoarele lucruri nu mi-au placut:

TRA nu a venit cu mashina
But nu shi-a facut aparitzia.... ceea ce e foarte dejamagitor dar trebuie intzeles ca are nevasta akuma....
Cand am plecat au fost doar 2 mashini shi nu au incaput totzi... BIZ,GReedY,Mike.omega...plecand akasa...
speram la urmatoarele intalniri sa avem o organizare mai buna.

:x :x :x ba art`ule tu nu intzelegi k zma a fost!!! :)

CT-03-ART 05-12-04 11:37

a fost dar fara mashina ma....esty nebun unde era mashina ca sa mor daka am vazut-o

CT-87-ADY 05-12-04 12:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
a fost dar fara mashina ma....esty nebun unde era mashina ca sa mor daka am vazut-o

ma.. mashina nu era dar el era!!! :)
tu ai zis:
Quote:

CT-03-ART 05-12-04 18:42

bine ma gresheala mea...scuze shefu...

x-28-TRA 05-12-04 18:51

art da cea are c a bu an venit cu masina ?
banuiesc ca u vb cu mine nu cu masina :)))))))))
si zma a fost era baiatuu care a stat linga mine/(papucu rosU ZMO)

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning