![]() |
eu am mai vazut mashina intr-o zi shi o avea prinsa in mijloc la prezoana akolo elicea...
|
Re:
Quote:
Nici nu ma gandeam sa faca el ceva la motor, insa daca tot are kit AMG la exterior de ce nu si la motor ;). Ca performante nu straluceste, un 150cp benzina il face pe 400 |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
E CLK 200 de 163 cp, si da, a fost facut de un 150cp usor modificat(filtru,admisie,suspensii si altele pe ici pe colo). Sau nu te refereai la asta? Astea sunt luat de pe site-u oficial mercedes: Maximum speed [mph] 143 :peace: Acceleration 0-62.5 mph [secs] 9.3 :tenisclap [/b] |
da, intradevar daca e CLK 200 nu cine stie ce performante dar se descurca, plus cu jantele alea mai pierde ceva timp la demaraj.
Acum inteleg ce zici cu spinnerele, sunt din alea Add-on, oricum omu o sa mearge prin zapezi cu jantele alea??? |
Re:
Quote:
|
La ultima intalnire urmatoarele lucruri nu mi-au placut:
TRA nu a venit cu mashina Nu au venit cei din X-team (ZMA,DTA,RDV,...) But nu shi-a facut aparitzia.... ceea ce e foarte dejamagitor dar trebuie intzeles ca are nevasta akuma.... Cand am plecat au fost doar 2 mashini shi nu au incaput totzi... BIZ,GReedY,Mike.omega...plecand akasa... speram la urmatoarele intalniri sa avem o organizare mai buna. |
.. a avut loc pe zi.. imagineaza-ti :)
|
pai da mae adunam la sala sporturilor shi mergem intr-un club stam la un suc de vorba intreabai pe dogarel shi D_M_X ce marpha a fost dupa ce am ajuns in Phoenix.
apropo ai trecut aseara prin port nu ai pav la mashina? o nova parca gri? |
nu.. la masina am alt numar.. nu are legatura cu pav.. :| din pacate :( e o dacie din 86.. aproape neagra.. DAC.. trec des prin port, acum ca am iar permis :D
|
Re:
Quote:
|
a fost dar fara mashina ma....esty nebun unde era mashina ca sa mor daka am vazut-o
|
Re:
Quote:
tu ai zis: Quote:
|
bine ma gresheala mea...scuze shefu...
|
art da cea are c a bu an venit cu masina ?
banuiesc ca u vb cu mine nu cu masina :))))))))) si zma a fost era baiatuu care a stat linga mine/(papucu rosU ZMO) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning