![]() |
Re: AG 20 SMO VECHIUL PROIECT ABANDONAT ACUM IN STAGE 2
19 Attachment(s)
In sfarsit motorul a ajuns sus pe masina, insa nu inainte de a primii garnitura de chiulasa noua si ambreiaj nou.:) Sunt foarte multumit de cum pica suportul pompei de servo si al alternatorului;cred ca special pt. Dacia l-au facut cei de la Renault.:twisted:
La interior motorul se prezinta neasteptat de bine. Nu are gram de uzura la nivelul cilindrilor si am supapelor.:D Bara de torsiune care a fost pe masina este de vanzare. Este de 25 mm. Cine o vrea sa ma contacteze pe PM. Nu mai este nevoie de ea deoarece loveste in baia de ulei. |
Sa il stapaneasca sanatos,si sa ai cati mai multi km fara accidente,si asteptam si un filmulet cu motorul.
|
Zici ca e de acolo!!! :lol: Mai ti minte ca si la mine sa pus problema asta:lol: aici se vede dedicatia pentru astfel de modificari 8) numai la pasionati iese asa frumos!!
Ce cutie este aceea? Are un singur brat de tinmonerie? Avea cutia asta pe masina si inainte? Incearca si tu niste poze pe zi, ca lumanarea aia de telefon al tau nu pozeaza bine noaptea... |
Este cutie de R18 Turbo si nu a fost montata pe masina pana acum.
|
multam" baieti totul se datoreaza domnului bolidu ca numai el stie prin ce o fi trecut.imi parte rau ca nu am asistat(implicat,ajutat) si eu.sunt mai mult ca sigur ca o sa iasa treaba buna am incredere....tin sa i si multumesc pe aceasta cale....ps.hai ca astept(am) poze noi....:P
|
10 Attachment(s)
Un pic ajustat suportul de pompa si alternator si gata serpii.:)
|
nu`mi arati si mie o poza cum ai facut suporti pentru farurile de urs?:D
|
Ma da tu chiar nu te potolesti:lol: vad ca construiesti acolo de zori:lol: foarte harnic mai esti;)
Ar fi o idee sa-i pui o capota stoc si sa-i reconstruiesti grila aia inapoi, sa pui una de 1300, sa aiba Cioculete un soc cand o sa vada masina.... oricum frumos proiect, Si inca o idee sa-i cauti 8 jante pe 14 in 3 prezoane, sau chiar pe 13 sa le dublam:D sa fie asa mai old school |
Quote:
|
Quote:
|
Uite am gasit un link: https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...ml#post4455477 , cu niste jante de tabla pe 14.Sper sati fie de folos.
|
Quote:
Bolidule, are Faustino 2 sau 4 jante dublate:D poate facem o combinatie nebuna cu el si le iei pentru Cioculete:D sa aiba si el un El Camino misto:lol: |
sa fie ea mecanica gata si apoi alte aspecte..
|
1 Attachment(s)
:lol: foarte bine arata... chiar zici ca e de fabrica... aici se arata experienta :P
asta e unu din proiectele mele preferate, abea astept sa mai avanseze si la partea de exterior... cat despre cutia eu as fi optat totusi pt tractiune spate :D si ca veni vb de cutie a mea cica e de R18 si are timonerie simpla |
OLD-BOY am si eu cutie la fel pe dacia lu tata e cu 5 trepte
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning