Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

CT.20.KTL 22-07-10 15:47

Re: E36 - coupe tex

Liviule ... e mic ... lasa-l :)))

liviu tex 22-07-10 16:35

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3533762)
Sprinter cu cine vb tata ?

cu tine vorbea..tata!! a simtit ca esti pe aici!:lol:

liviu tex 22-07-10 16:39

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3534478)
Pai stii cum e, cel mai destept cedeaza primu`... :)) eu l-am lasat... :))

Sunt si sunt si mandru pe deasupra :D cand vi la Olanesti? ca daca vi spre sfarsitu` lunii,adica dupa 20 eu o sa stau la sb ca o sa fie o expozitie si cred ca o sa am onoarea sa bifez PREZENT :D pe baiatu` ala propun sa il ignoram ....
Oricum cu cea mai mare placere si daca exista posibilitatea sa vin la VL cand esti aici o fac fara sa ma gandesc de 2 ori ;)

Ai facut o mica gluma ironica sau ai vorbit pe bune?!
Daca ai facut o gluma ... nu prea e una reusita!
Daca nu ... am cam ramas fara cuvinte`n gura... si sunt foarte surprins,iti multumesc pentru incredere,dar nu cred ca trebuia sa scri aici chestia asta...
Oricum eu sunt de parere ca ai facut o gluma ... nu pot sa cred ca ai vorbit serios...
Astept sa vad raspunsu` si eventual continuam pe PM sau pe alt topic...

Multa bafta in continuare TEX`ule si sanatate sa fie ca restu` e facut de noi!

Restu` e CanCan!
:paper:

pe 8.08.2010 plec din bucuresti si am sa stau 7 zile! sa-mi trimiti nr pe privat si vb! mi-ar place sa ne cunoastem!:D

GOGU_VL 22-07-10 17:02

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3535768)
pe 8.08.2010 plec din bucuresti si am sa stau 7 zile! sa-mi trimiti nr pe privat si vb! mi-ar place sa ne cunoastem!:D

Poate tragi o tura si prin Valcea, si ne vedem si noi 2 ;) Se vad si matele intre ele :lol:

liviu tex 22-07-10 17:23

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3535802)
Poate tragi o tura si prin Valcea, si ne vedem si noi 2 ;) Se vad si matele intre ele :lol:

pai trec prin vl ca merg la Olanesti! facem un e36 meeting ad-hoc!:lol: p.s.ce-ti face baietelu'?:D

sharkylete 22-07-10 17:30

TEX ai PM :D,gogule de ce vrei sa se intalneasca separat cu tine?! nu putem sa ne vedem toti? :))) sa iti traiasca mezinul o mie de ani! :D

Restu` e CanCan!

liviu tex 22-07-10 17:37

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3535867)
TEX ai PM :D,gogule de ce vrei sa se intalneasca separat cu tine?! nu putem sa ne vedem toti? :))) sa iti traiasca mezinul o mie de ani! :D

Restu` e CanCan!

receptionat! ai PM! over!:lol: da chiar,de ce o vrea??:lol::shock::lol::lol:

liviu tex 22-07-10 17:41

2 Attachment(s)
doua poze..

CT.20.KTL 22-07-10 17:42

hai ca da bine :D

SKR* 22-07-10 17:43

Quote:

Originally Posted by CT.20.KTL (Post 3535888)
hai ca da bine :D

...prea bine chiar :lol:

AlexCt 22-07-10 17:48

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3535764)
cu tine vorbea..tata!! a simtit ca esti pe aici!:lol:

Vezi ca furi curent.O arzi aiurea si nu e frumos.
A si inca ceva..ca sa postez aici la tine pe thread,trebuie sa-mi placa neaparat masina ta? Sau ?

liviu tex 22-07-10 18:16

Quote:

Originally Posted by AlexCt (Post 3535904)
Vezi ca furi curent.O arzi aiurea si nu e frumos.
A si inca ceva..ca sa postez aici la tine pe thread,trebuie sa-mi placa neaparat masina ta? Sau ?

tinere mi sa parut aiurea cum l-ai intrebat pe Sprinter cu cine vorbeste!! si ce inseamna ca o ard aiurea la tine? ti-am cerut parerea daca iti place sau nu masina sau ti-am spus sa nu mai postezi nimic pt ca nu-ti place masina mea? te rog frumos...p.s. n-am nevoie de aplaudaci gratuiti,nu am facut thread ca sa-mi laude lumea masina,ti-am mai spus,imi place mie,am facut-o strict cum mi-a placut mie si atat!! understand?? ca-i simplu!!!:D

B-99-SAA 22-07-10 18:28

Bai nene, sa-mi bag... ce pielea mea poluati ma topicu omului??? Am intrat si io sa vad ce face omu, o poza doua, si surpriza... doi prosti (ca nam cum sa le zic altfel) se joaca cu tastatura si habar n-au cum arata un prezon! Duceti-va ma in jungla sau pe alte site-uri cu reduceri pt handicapati mintal! Cine se simte sa zica ceva... (unu s-a retras ca l-a luat Liviu tare, celalalt vad ca tot continua..)

ON TOPIC: Bah frumoasa pisica, daca tot ai adus vorba vreau si io o tura :D cand mai treci prin Carrefour p-acolo... poate iti iei si aparat foto cu ocazia asta :lol: Bafta!

SKR* 22-07-10 18:40

Au inceput inscrierile pentru o tura cu matza! Rezervati-va locurile! 8)

AlexCt 22-07-10 19:05

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3536005)
Bai nene, sa-mi bag... ce pielea mea poluati ma topicu omului??? Am intrat si io sa vad ce face omu, o poza doua, si surpriza... doi prosti (ca nam cum sa le zic altfel) se joaca cu tastatura si habar n-au cum arata un prezon! Duceti-va ma in jungla sau pe alte site-uri cu reduceri pt handicapati mintal! Cine se simte sa zica ceva... (unu s-a retras ca l-a luat Liviu tare, celalalt vad ca tot continua..)

ON TOPIC: Bah frumoasa pisica, daca tot ai adus vorba vreau si io o tura :D cand mai treci prin Carrefour p-acolo... poate iti iei si aparat foto cu ocazia asta :lol: Bafta!

OF TOPIC: Prezonel,stai cuminte baietel,mai usor cu jignirile,nu te mai umfla atat pui de zmeu ce esti.

ON TOPIC: Tex nu mi-o lua in nume de rau..n-am nimic cu tine personal,te astept la mare,poate stam putin de vorba sa lamurim lucrurile.

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning