![]() |
Re: Tico B-99-SAA
Marfa rau jantele, dau grav, sa le rulezi cu placere si sfat prietenesc, nu le monta pana in luna aprilie, cam pe atunci sunt astupate o parte din minunatele noastre gropi.
|
Poza e facuta in decembrie dar nu am mai intrat sa o postez .
:oops: Sa le stapanesti sanatos .;) p.s. sanatos= gropi , borduri etc |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut.....
am citit topicul de la inceput... Si imi place ce ai facut la masina bafta in continuoare:) si o parere....incearca sa pui folie neagra pe stopuri o sa arata mai bine:) |
Quote:
|
hai cu jantele odata:lol:!!!
bafta! |
Quote:
|
Un mic sfat : daca tot iei cauciucuri acuma pt jante incearca sa le iei in asa fel in cat cele de spate sa fie un pic mai inguste decat cele de fata dar sa pastrezi inaltimea. Eu stiu ca arata mult mai bine cu cauciucuri late pe spate ! (Dar sacrifici mult din manevrabilitatea masini.)
|
Cum adica sacrifica mult din manevrabilitatea masinii cu cauciucuri late pe spate?
|
A vrut sa spuna pe fata sigur:-)
|
Ce am scris prima data e corect, nu am vrut sa zic altceva !
Masinile cu tractiune fata trebuie sa aiba distanta intre rotile fata mai mare decat intre rotile spate. Cu cat ai anvelope mai late pe spate la o masina cu tractiune fata caracterul subvirator al masini creste semnificativ ! Mai ales la tico care odata ce ii pui o suspensie buna ( sau mai sport ca stock ) acest caracter creste destul de mult. Din proprie experienta mai ales la tico, o anvelopa cu talon mai mic pe fata decat pe spate ajuta foarte mult la abordarea virajelor, ii da o tendinta de supraviratorie. Un exemplu la tico, eu cu 155/70/R12 cu suspensia sport nu am reusit niciodata manevra ScandinavianFlick , cu 175/50/13 fata si 155/65/13 pe spate , aceasta manevra reusea cu succes mai intotdeauna. * For more info study rally cars * |
3 Attachment(s)
@Enzo: am inteles ce vroiai sa spui, apreciez sfaturile! Tradus ar fi... pastrezi esteticul, dar sa fie util. Stiu despre ce vorbesti, am mai auzit de asta. Multumesc Greku si Vali pentru interventie, acum sunt lamurit.
Inca nu am umblat la anvelope, peste o saptamana o sa incep sa caut, si in cel mai "rau" caz vor fi toate 4 la fel, in niciun caz mai late pe spate! In principiu va fi 165/55-60/14 sau 175/50-55/14, sa vad ce gasesc, in ce stare, la ce bani, etc... Imi permit sa pun 3 poze cu fosta masina a lui Razvan, sper sa nu se supere... :oops: El avea 14" si 6j, identic cu ce am eu, iar anvelopele din poze sunt 165/55/14. Eu unul ador cum arata! Chiar si cu talonul de 60 tot ar fi ok... |
ce bine arata fosta=p~
sa speram ca actuala o sa arata si mai bine:D:) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning