![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Am si yo o intrebare...dak imi aleg in nfs carbon un tip de masini ( ex.: muscle ) pot sa joc si cu alt tip sau numa cu acel tip?
|
nici eu n-am inteles exact cum sta treaba... trebuie sa-ti alegi un tip de masina? poti sa joci cu toate? nu stiu
cel mai bine e sa ai combinatii, pt ca nu poti obtine rezultate bune cu o singura masina, mai exact cu un singur tip de masina. o sa intreb pe cineva, o sa caut si pe net, si iti spun ;) |
mai multe poze cu mashini(adi NX ex. cea cu skyline pecare o ai la semnatura) unde se pot gasi??
|
1 Attachment(s)
pentru moment, cam toate pozele din nfsc de calitate buna le gasiti pe site-ul meu... am intrebat pe un forum din state unde pot gasi mai multe poze, dar se pare ca nu mai sunt altele. cat despre skyline, o pun mai jos :arrow:
|
A dat cineva jos imaginea???A pus-o cu daemon???Puteau sa bage si ei camaro ss sa ma cred in 2f2r...Se pare ca EA is running out of ideas:canyon duel din tokyo drift,blacklist same bullshit ca in mw si faza cu teritorii din tfatf...o sa joc carbon in calitate de gamer si nu de fan...presimt ca o sa fie un joc bun dar cu ffffffffffff multe scapari.Amatori de homm pe forum???
Late Edit:Sky_man normal ca poti juca cu mai multe masini...dome nu avea mai multe masini? :lol: |
neoanele vor fi deoarece in primul trailer de la carbon au fost neoane ;)
|
Here u`r right:D
|
1 Attachment(s)
Pt cei cu ps2;)
|
http://rapidshare.de/files/31669810/...OLdENFLAiR.rar emulator pt ps2...
|
AdiNX eu am i9ncercat pe site-ul tau sa vad pozele dar nu am reusit sunt tot aceleasi. 5 pagini d poze sh doar o lista oficiala nu doua. am dat refresh d mai multe ori dar nimik.
|
Quote:
Later edit: Fisierul ala e virusat... e Trojan... sa nu-l rulati! |
eu am icercat emulatorul dar imi tot da eroare sh iese din program. dupa ce incarca. care stie sal foloseasca sami zica sh mie pls.
|
Quote:
|
merge... ms mult. dar cu emu cum ramane care imi da niste solutii???
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
- Copyright 2026 4Tuning