![]() |
Re: AR-05-UWW
Quote:
|
Intrebare: Dc o vinz ma?
Raspuns: Plm... si eu zic ca e tot caterinca...:P prea se strofoaca cu ea ca sa o dea:P |
1 Attachment(s)
si cum ziceam.. harneala... poza asta spune totul...
|
i s-a sculat... toba
|
4 Attachment(s)
@ciby aveam in gand sa o vand ca poate imi iau ursu ala...
@old boy toba aia nu e prinsa calumea...am puso doar sa vad cum se aude.. ..fac garajul si acolo va sta pana o sa am bani...voi demonta de pe ea tot ce este calumea...sa nu se uzeze in timp... si stickerul de pe masina lu taicamiu:lol: cand a venit de la servici si a vazut a zis ceva de genu..ce dreq scrie acolo ?:lol: |
si ai tradus?:)))=))))
|
de unde scoatem bani pt ele UWW-ule
plang micutele dupa o "cosmetica" sa auzim de bine:D |
Eu zic ca merita o revopsire bine venita....are potential masina
|
7 Attachment(s)
Quote:
poze facute cu roata de rezerva:sad: podeaua are 5 locuri unde are rugina ....in fata aman2 suporti de cric...in spate la fel....si mai are un loc unde vine vechea prindere de scaune....in rest e buna...am dat o bucata de antifon jos si acolo nu a ajuns rugina o sa revin cu poze clare... pe spate masina e infranata ca dracu`....cu mana libera nu pot invarti tamburii... |
Lasa ca rezolvi cu ruginea...acum sa vezi ce are spatele
|
13 Attachment(s)
in sfarsit....:-P vad masina fara carlig
am mai luat cate ceva pentru masina pacat ca, cutia de la carbul solex era goala:oops: am luato doar sa pun una/alta in ea |
1 Attachment(s)
Salut.Am si eu o intrebare: Cum ai demontat ceasul ala care indica daca bateria este incarcata sau descarcata,si cum lai pus pe ala cu semnul ala ca si zarul.Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.Sper sa nu te superi daca nu am postata bine.
|
Quote:
|
Uuuuu ce vad eu acolo un dublucorp de cee de nova ? :lol:
|
in nici un caz de nova e ceva sub licenta weber
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning