![]() |
Re: Diverse Discutii
salutare tuturor!
|
salut si tie. bine ai venit!
|
ce mai faceti ce mai ziceti?
|
Ce sa zicem... Bucurosi de lume noua pe forum! :-)
|
Vand jante ATS, 15 toli, model stea, incaltate cu cauciucuri Continental 195/50 R15. Pret 200 euroi. Someone interested? :-)
|
tocmai mi-am luat niste borbeturi la banii astia. daca nu ai zis mai devreme.... nu dai la schimb doo cauciucuri d-ale tale pe doua 190/60? tot continental
|
baieti,ne auzim cam rar.prin oras ce sa mai vb... . dragos,ai mai facut ceva?
|
se mai baga cineva in treaba aia?
|
eu am fost aseara pe la april. venise si draqulia dar nu am vazut pe nimeni. pisu s-a mai anuntat. luni scot actele sper de la notar.
|
nu mai bine scriai Cristina mai Dragos, in loc de scrijelitura aia :?:
|
dar neah daca tot m-ai botezat de pasti e musai sa vii cu mielul, poate mergem la iarba verde , facem si un gratar ;)
|
1 Attachment(s)
sa nu va plictisiti uitati aici hal de sofer (masinile musca :D)
|
sunt suparat foc.mi-a lovit unul logan-ul in parcare si a plecat de la locul accidentului.mare nesimtit.doar nu il omora nimeni daca oprea.imi dadea asigurarea si era totul ok.asa ramane prostul si fara permis.cineva a vazut nr masinii si mi l-a zis.
|
intre timp,pana la rezolvarea cazului,eu stau cu farul spart,bara sparta,aripa stramba si oglinda sparta.
|
e vb ca are de platit si amenda la politist. poate mai era si beat si i-a fost frica ca-i infige fiola. o sg data, in buc, mi-a palit unu dacia si mi-a lasat bilet cu adresa si nr de tel. in bz mi-au lovit masina de m-au zapacit, in parcare mai ales. soferi de duzina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning