![]() |
Re: 4TuningDAY REVENGE
o fi aberatie dar asta e regula, deci de aici stie:
<<< Pt montare suplimentara de turbo: (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt compresor : (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pentru nitro, nos: (puterea de fabrica) x 2,0 = puterea de clasa >>> |
Quote:
De unde ai scos alea? uite aici in postul lui Gratian, din topicul despre grupele de la Oradea: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=63 |
parca acolo scrie altceva
|
Au pus ei dupa bunul lor plac . Puneti frate pt nitro x 4.0 . E mai aproape de adevar , va spun eu !
Cati din cei care citesc aici stiu cate ceva despre nitro sa ridice mana . Asaaa ... pai la nitro depinde de porturi si presiune. x 2 este realizabil cu nitro dar f greu si cu modificari majore ale motorului . La Akimoto chiar aveam pretentii . Acum stau si ma intreb "de ce?" |
Ai dreptate, dar la vedere, fara sa cauti prin posturi, a ramas un regulament mai vechi: https://www.4tuning.ro/legal-racing/index.asp
|
Eu cred ca Sebastian va modifica si el intr-un final acel x 2 . Si ... parca vorbeam de cursele de la Oradea 2006 .
|
De nenumarate ori am spus si eu si Zetemte care a avut primul NX din Ro a sustinut ca nu este chiar atat de mare diferentza.
Deci Pepy ar trebuii sa se bata cu masini de 400 de cai ,ceea ce Speedster-ul nu are nici pe departe puterea asta. |
Poate multi imi vor sari in cap, dar : nu e mai corect ca impartirea pe grupe sa se faca in functie de puterea din talon fara nici o adaugare pt. nos, turbo sau compresor suplimentar ? E munca si investitia omului , deci , cinste lui ! :)
|
Quote:
"Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa; Pt compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa; Pentru nitro, nos (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa". Si asa a fost si la Oradea... |
Quote:
|
Quote:
|
facem un poll pentru asta la curse oficiale?
alexius? tu ai avut ideea... te bagi? |
Ma bag eu in mod clar ... cu toate ca eu voi fi acuzat ca vreau sa ma dau la A1 . :)))))))
|
nici vorba, iti voi lua apararea... :)
|
Da, de ce sa nu ma bag ? :)
Zi`mi doar unde sa fac pool-ul ! Later edit : am vazut unde, acum il fac :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning