![]() |
inca ceva pt cei care au zis ca am vandut matizu`..........NOT FOR SALE!!!!
|
misto ..misto... keep up the good work...
de cand sta in garaj ? ca e un praf pe saracutza masina... p.s ...o vopsesti tot albastra? 8) sau ii schimbi culoarea ? |
parere personala: capota arata mai bine chiar si stock decat ce ai facut tu acolo. sorry.
in rest arata ok, sper sa alegi o culoare mai interesanta de data asta... keep up the good work! |
Re:
Quote:
intrebare pt tine: cum ai uflat aripile la cauciucuri? vrei sa-i pui jenti de 15?? e mult de munca la aia? bravo, si sa ne arati poze cand o vei termina! |
nope, nu ne cunoastem GEF... dar .. eu lucrez pe Calea Manastur... si te-am mai vazut pe acolo ... :P . dar nu cu Matizu, ca , cu Vectra.
|
Simpatic fok matizu :D
|
...culoarea ramane tot abastru d matiz dar un pic schimbat (surpriza)...cu aripile a fost ceva de lucru pt ca dupa cum ai vazut in cealalta poza sunt si praguri iar aripile erau din fibra de sticla...a trebuit sa le dau jos ...acum sunt din tabla si toata lucrarea asta dureaza din decembrie anu trecut. oricum pt matiz am planuri mari si sper ca anu asta sa se poata umbla cu el, ca de la anu` va intra iar in lucru. motorul va ramane acelasi dar cu un plus de 78 d cai deci va avea 128 d caluti matizul pe motorul de 800 cmc(+turbo si alte chestii). urmeaza la sfarsitul anului lambo doors si alte idei d a mele puse in practica. in legatura cu capota E MASINA DE SHOW!!! poate voi gasi o idee mai buna pt ea ramane de vazut, iar rotiile sunt speedline pe 15\".
|
surpriza??? cred ca tocmai ai stricat-o, sunt sigur ca e o PERLA data peste :P
|
Legat de capota imi dau si io cu parerea, si ce o sa iti zic nu tine neaparat de gusturi, ci de un pic de simt estetic si practic: capota de matiz are o suprafata prea mica sa ii faci tot felul de briz-brizuri (cum ai facut tu pe ea). Mai bine o lasi simpla sau cel mult ii schimbi usor forma, dar ceva finut, fara aerisiri sau prize de aer!
Succes la styling, ambitios proiectu... |
ei ma cum ai stricat tu janta de pe stanga fatza....
arata mult mai bine cu aripile asha decat cum era inainte, chiar im place, capota... :? oricum tzine de gusturi... |
Multumim ...ca ai revenit si ca ai si bagat niste...poza...credeam ca ai uitat de 4tuning...si pe mine unu chiar ma intreseaza evolutia masini ...
Ca sistem audio ce mai ai si la ce te ai mai gandit..? Aaaa...si cum ai bagat surplusul de 78 de cai ? |
surplusul d cai nu l-am bagat. va fi doar la sfarsitul anului sau chiar anul viitor cu un kit de turbo de la adria tuning.
|
salut !
cati cm ai scos rotile in afara si ce solutie ai adoptat? la I.T.P nu vor fi probleme ??? ma intereseaza si pe mine |
Marfa matizul ! si imi place cum ai facut aripile :wink: marfa, bafta in continuare
|
aripile sunt din fibra,nu? cum le-ai lucrat? a fost greu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning