![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
corect .... si acum revenind la topic ...
Quote:
http://www.fastestlaps.com/index.php...=45c463daa72a8 |
mda.....interesant.....am citit kiar tot thread ul asta si am ajuns la o concluzie.....cel care l a inceput cred ca si a luat si masina si a facut o praf deja..(glumesc)acu...ce as alege eu?FORD FOCUS RS 2002-2003.E CEA MAI TARE!!!si am si o baza....https://www.youtube.com/watch?v=d9vh80rBvEc
|
Da la parcarile cu spatele?Cine sta mai bine?Aici sigur il bate GTi..macar aici...
|
Quote:
|
Quote:
http://www.fastestlaps.com/index.php...=45c463daa72a8 |
Megane RS e mai rapid decat Focus RS, fara a fi insa diferenta mare (test 2 si 3).Trebuie facuta o mentiune.Nordschleife nu este o data definitivata pentru RS.Daca te uiti in dreapta paginii ai trackurile.Dai pe Nordschleife si iti afiseaza lista cu masinile/timpii.O sa vezi ca la Focus RS scrie (la timpul sau) "manufacturer claimed", deci el nu a fost testat, nu a mers nici un pilot cu el.Daca compari RS (focus) vs ST, vei vedea ca RS e mai rapid pe toate circuitele, mai putin acest Nordschleife, din aceeasi cauza.Oricum eu zic ca e logic ca din moment ce RS e mai rapid ca ST pe celelalte circuite, nu poate fi dintr-o data aici taman cu 30s mai lent, desi din conceptia mecanica se stie ca e poate chiar ceva mai sprinten (demarajul usurel mai bun, aproape aceeasi viteza de varf si oricum mai manevrabil (diferentialul) ).Deci eu zic ca testat, Focus RS se va situat chiar sub 8.35-ul ST-ului.Trebuie asteptat dupa teste si eu zic ca intuiesc bine.Deci timpul ala care e pura apreciere a producatorului, atunci, la vremea cand au produs RS-ul nu fac decat sa-i incurce practic punctajul.Dar intr-adevar, celelalte 2 teste dovedesc ca Megane RS poate fi ceva mai rapid.
|
http://www.fastestlaps.com/track2.html asta e lista, pozitia 164, in dreptul careia e trecuta mentiunea "manufacturer claim", iar cruciulita rosie insemnand "lap time reference not provided".E posibil la urma urmei nici sa nu mai fie testat, daca tot va aparea RS MK2 care cu siguranta va fi.
|
asta e un site al propietarilor de rs.pana nu apar si cei cu gti pe aici nu vad rostul topicului.la revedere francezilor
|
hai ca vin si nemtzo-americanii :D :D :D pentru o masina din 2002 nu-i rau atatea premii luate in 2007 (pentru Focus).Sunt si proprietari si fani GTI destui, macar sa ne permitem toti cate un hot hatch (doar oricum toate sunt bune....ne "batem" care e mai bun, nu care e bun) sa avem pe unde sa ne dam si sa ne bucuram de el.
|
Quote:
|
Moaaaaaa.....ce a luat foc lumeaaaa, nu am mai intrat de doua zile si simt cum arde tastatura. Am avut 3 japoneze de care am fost foarte multumit ( mazda 626 coupe 2.016V 150cp, Toyota Supra 3.0 24v Turbo, Subaru Impreza wrx sti 2.0 16v turbo ) 1 coreana fidela ( cielo 1.5 8 V ) 2 nemtesti ( Audi A4 1.8 20v turbo si un X5 3.0d) si 2 frantuzesti ( Rs si Rs R26 ) Cea mai proasta impresie Audi ...sistemul quattro e doar pentru mers normal , daca incerci ceva te trezesti cu spatele aiurea, cea mai buna impresie cele 3 japoneze cu Subaru in frunte. Am condus GTI din 2007 . Pentru mine a fost o masina moale cu o acceleratie constanta fara vreun filing sportiv...doar cu numele. Despre megane, chiar si despre RS sincer nu aveam o impresie prea buna si ma asteptam sa fie o masina slabuta...dar teapa, o teapa misto, masina m-a surprins din punct de vedere al stabilitati, al acceleratiei vioaie si constanta si al puterii motorului, putere declarata de producator si regasita sub capota. Un alt lucru care m-a surprins a fost dimensiunea tubulaturii de turbo......37-45mm max, ceeace e foarte mica in comparatie cu GTI, Cupra 55-60mm. Din cauza asta nu am crezut niciodata ca masina va depasi 220cp, dar a depasit cu brio 230.
Pentru ca aici vorbim despre masini sport si comparatia se face intre Megane RS si Golf GTI , teoretic ar trebui inclinat catre cea cu cele mai multe calitati sportive. Din pacate GTI-ul a pierdut lupta asta chiar daca se incearca o resuscitare fara argumente tehnice doar prin "viu grai" precum legendele. Nu puteti decat sa il ingropati la capitolul sportivitate cu toate onorurile care v-ar face sa va simtiti bine.....dar tot mort ramane |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=SaNUiAxtBb8 |
E Golf 4, nu 5..Si intradevar Golf 4 GTi cam toata lumea a spus ca a fost esec..
|
cate kg are un RS...si un RS26? in talon..masurat...cum o fi?
|
e cu vreo 2 300 de kg mai usor cred
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning