![]() |
Re: Na, că Trabant nu era ! Este acum!
Stefan : erau aproape bolovani ca m`am dat jos si m`am uitat de curiozitate si erau niste "pietricele". Asta e Romania...
Axel : de parbriz fac rost da de cheder mai greu ca nu prea se gasesc intregi si a meu asta care e acuma daca te uiti atent e adaugit desi cand l`am dat jos de pe alt trabant era intreg, cand l`am pus la mine nu ajungea :| o sa intreb daca pot te ajut. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ultima achizitie... Precizez ca motoru nu era cald si nu se tura maxim, dar aproape...
|
Mie nu-mi merge...inceacra sa-l mai uploadezi o data Stefan!
|
Quote:
|
e marfa tare chestia cu turometrul.ai modificat cutia acolo la volanta sau cum lai montat?cam la ce bani te-a ajuns turometrul?
|
Tare, e turometru universal din cate vad, dar poate functiona si pentru motoare in 2T ca nu imi dau seama din filmulet, vad ca are pentru 4T
|
Exact cum il vedeti e pe trabi meu, era pus pe rezervor de proba, acu e pe masina o sa fac un filmulet cu camera foto sa se vada mai bine.
Nu se modifica nimic, ia semnal de la - (minus) bobina inductie. |
oke ;).....
|
Urmarea montarii turometrului: motor blocat dupa ce l`am tinut peste 4000 de ture mai mult timp. Ce sa`i faci bucuria de a duce motorul in ture :)
|
9 Attachment(s)
pt amatori...jucaria mea....Nu motor de Vw ci direct Fiat/Lancia 1000cmc in alea sta nervii!! modificat pt cutia de trabi sa aiba cuplu<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/9P8gApJmk2c&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/9P8gApJmk2c&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
|
sal de unde pot face si eu rost de stopuri ca aletale ....?
|
[QUOTE=axel_unu2006;2021167]sal de unde pot face si eu rost de stopuri ca aletale ....?[/Atentie!!e plexiglas complet transparent!original de Trabi +am 8 SABOTI NOI+garnituri poma frana NOI de TRabi pt toate cele 4 roti..pret la intelegere..faceti oferte!
|
salutare St3FaN si felicitari pt masinuta,
am o intrebare la tine, cum ai legat turometru' ala pe motoru de trabi? as fi interesat, am si eu un trabica 601s |
ai 5 fire la el : 2 de la iluminare(plus si minus)... si inca 3 - alimentarea turometrului (plus si minus) si un fir de semnal de la bobina. Firul de semnal se leaga la minusu unei bobine. Tre sa incerci si pe una si pe alta ca mie imi afisa la inceput turatiile doar in frana de motor bine cand o acceleram scadea turatia afisata. Dar pe cealalta bobina merge bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning