![]() |
mai catalin
am o intrebare, ii cam off topic da na de unde vine denumirea de stage 1,2,3... de la marimea turbinei sau presiunea de boost?? |
Re:
Quote:
credeam ca doar la mine merge asa.am viteza de 1024/256kb/s.merge foarte bine.am facut reclamatie si mi-au demonstrat ca merge la viteza specificata.4 tuning e singurul unde intampin probleme si doar noaptea merge bine.atunci pot posta si eu poze.ziua nu reusesc. nu stiu din ce cauza. |
A degenerat rau acest topic, pacat de el. Mai mult de 3 sferturi din el sunt numai certuri, discutii inutile, poante si posturi repetitive. Ma mir ca nu a fost inchis pana acum.
|
1 Attachment(s)
uite ca ne-am intors la topic man :wink:
locul lui audi este aici :lol: dedicatie speciala pentru toti fanii audi :wink: deci care aveti pamant la tara luativa fratilor audi ca face banii :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chiar ca merita banii |
Re:
Quote:
pim: ai absolut dreptate!! asta este offtopic rullz pe 4 tuning :lol: |
se ofera cineva sa moderezze?
|
Re:
Quote:
|
adika: \"cine vrea sa fie moderator ?\"
lexus, nu vrei tu ? :lol: |
lasatil pe sport :wink:
|
contoarul nu prea sta bine cu socoteala.
Moderator ar fi bine sa fie cineva cu experienta si discernamant. |
MA BAG EU....IMI ASUM ACEASTA RESPONSABILITATE...
si akimoto..ca sa fim din nou OFFTOPIC...Pe tine te manaca rau baiatule??vezi ca incep s-o iau personal |
sper ca nu incepeti iara sa va certati.. :x gratzian eu zic ca tu sa moderezi :lol:
|
nu vezi ca este ocupat...iar moderatorii nu-si fac treaba deloc :evil: sa ma lase pe mine..ca sterg tot si ONTOPIc :lol:
|
Re:
Quote:
sau tu esti avocatul lui :lol: mai sapa in forum si ai sa vezi ce tot vorbesc eu :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning