![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
15 Attachment(s)
Ianca...
|
Quote:
beton...haita de ursi... |
Quote:
|
In iarna asta o sa ma gandesc ce fac cu motorul mai departe...il las pe asta si mai incerc ceva modificari pentru putere sau il dau si caut motor de M
:D Pana atunci vreau sa caut o pereche de centuri in 3 sau 4 puncte pentru scaunele mele:-) |
ar fi ceva sa ii pui un M sub capota :evil: ....
Ti-am dat cateva flashuri sambata seara in fata la bcr... m-oi fi injurat ? :) |
Eu zic sa nu te stresezi cu prea multe ganduri :D, lasa bugetul sa decida. E simplu.
Pe de alta parte, daca pui un motor de ///M, poate fi un imbold foarte bun spre si mai mult... Hai ca nu mai arunc si eu paie pe foc ca oricum ai tu destule ganduri :D. Cel mai mare avantaj este ca nu ai nevoie sa investesti si in altceva la urs pentru ca este mai mult decat ok asa. Deci succes catre performata. |
acum 2 seri ai trezit tot caramidari-u :)) ala a fost un mod de a-ti exprima fericirea ca au asfaltat? :)) mi-a spus un tovaras: "baaa era baiatul cu ursul ala gri si a dat 2 cercuri si dupaia a intrat direct cu ea in curte, mamaaaa cum se auzea :O"
|
Quote:
Quote:
Daca fac ceva trebuie sa fie facut perfect altfel nu are nici-un rost. Insa cu bugetul ai dreptate....in final el va decide ce se intampla mai departe cu ursu' gri:-) Quote:
|
mereu se aud zgomote de motoare pe acolo...noroc cu strada asta ca are multe iesiri si nu tine pasul garda :D
|
2 Attachment(s)
Doua poze din plimbarea de azi de la Bucuresti:D....a fost prea frumoasa vremea sa nu scot ursu' din garaj:D
|
Quote:
P.R.O.M.I.T |
5 Attachment(s)
Quote:
Arata foarte foarte bine. Sa-l stapanesti sanatos in continuare. |
Tu ai player-ul sub capota ?:lol:
Nice ride :twisted: |