Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325 M-TECH 2 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/159503-e30-325-tech-2-a.html)

ady_viteza 28-10-10 12:19

Re: E30 - 325 M-TECH 2

15 Attachment(s)
Ianca...

jakal 28-10-10 12:59

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3764323)
Ianca...

bai frate ce oameni....in poza 4 baiatul ala cu ursu rosu mananca rondele d-alea si mai arunca si punga pe jos....pffff.........:lol::lol:

beton...haita de ursi...

radubmw 28-10-10 21:12

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3764443)
bai frate ce oameni....in poza 4 baiatul ala cu ursu rosu mananca rondele d-alea si mai arunca si punga pe jos....pffff.........:lol::lol:

beton...haita de ursi...

alooooooooooooooo. nu e de la mine punga de rondele. a ramas de la tine de data trecuta ( care esti ).

ady_viteza 02-11-10 10:03

In iarna asta o sa ma gandesc ce fac cu motorul mai departe...il las pe asta si mai incerc ceva modificari pentru putere sau il dau si caut motor de M
:D
Pana atunci vreau sa caut o pereche de centuri in 3 sau 4 puncte pentru scaunele mele:-)

crysty.bobok 02-11-10 11:02

ar fi ceva sa ii pui un M sub capota :evil: ....

Ti-am dat cateva flashuri sambata seara in fata la bcr... m-oi fi injurat ? :)

Cipilica 02-11-10 11:05

Eu zic sa nu te stresezi cu prea multe ganduri :D, lasa bugetul sa decida. E simplu.
Pe de alta parte, daca pui un motor de ///M, poate fi un imbold foarte bun spre si mai mult... Hai ca nu mai arunc si eu paie pe foc ca oricum ai tu destule ganduri :D.
Cel mai mare avantaj este ca nu ai nevoie sa investesti si in altceva la urs pentru ca este mai mult decat ok asa. Deci succes catre performata.

whitE30 02-11-10 11:45

acum 2 seri ai trezit tot caramidari-u :)) ala a fost un mod de a-ti exprima fericirea ca au asfaltat? :)) mi-a spus un tovaras: "baaa era baiatul cu ursul ala gri si a dat 2 cercuri si dupaia a intrat direct cu ea in curte, mamaaaa cum se auzea :O"

ady_viteza 03-11-10 11:42

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3778041)
ar fi ceva sa ii pui un M sub capota :evil: ....

Ti-am dat cateva flashuri sambata seara in fata la bcr... m-oi fi injurat ? :)

Te-am vazut dar eram un pic grabit:D
Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3778053)
Eu zic sa nu te stresezi cu prea multe ganduri :D, lasa bugetul sa decida. E simplu.
Pe de alta parte, daca pui un motor de ///M, poate fi un imbold foarte bun spre si mai mult... Hai ca nu mai arunc si eu paie pe foc ca oricum ai tu destule ganduri :D.
Cel mai mare avantaj este ca nu ai nevoie sa investesti si in altceva la urs pentru ca este mai mult decat ok asa. Deci succes catre performata.

Ma gandesc foarte bine inainte de a face pasul spre M...pentru ca nu-i doar motorul de pus...sunt legate si altele...frane...grup...cardan...suspensii...etc
Daca fac ceva trebuie sa fie facut perfect altfel nu are nici-un rost.
Insa cu bugetul ai dreptate....in final el va decide ce se intampla mai departe cu ursu' gri:-)

Quote:

Originally Posted by whitE30 (Post 3778121)
acum 2 seri ai trezit tot caramidari-u :)) ala a fost un mod de a-ti exprima fericirea ca au asfaltat? :)) mi-a spus un tovaras: "baaa era baiatul cu ursul ala gri si a dat 2 cercuri si dupaia a intrat direct cu ea in curte, mamaaaa cum se auzea :O"

Am avut cea mai mare surpriza cand am vazut strada asfaltata cap coada...iti dai seama ca am testat asfaltul de cateva ori:D

whitE30 03-11-10 12:50

mereu se aud zgomote de motoare pe acolo...noroc cu strada asta ca are multe iesiri si nu tine pasul garda :D

ady_viteza 06-11-10 19:28

2 Attachment(s)
Doua poze din plimbarea de azi de la Bucuresti:D....a fost prea frumoasa vremea sa nu scot ursu' din garaj:D

Marian_nebunu 06-11-10 19:31

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3790417)
Doua poze din plimbarea de azi de la Bucuresti:D....a fost prea frumoasa vremea sa nu scot ursu' din garaj:D

IMI PARE RAU CA AM DORMIT CA ULTIMU ANIMAL AZI CA VENEAM SA NE VEDEM SPER SA NU TE SUPERI P MINE :)...SI DACA VIITOARE CAND PLEC SPRE COCENI EJTI PRIMA PERSOANA PE CARE O SUN !!!

P.R.O.M.I.T

alex_maniacu_91 06-11-10 21:05

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3790417)

+ Inca cateva.

Arata foarte foarte bine. Sa-l stapanesti sanatos in continuare.

Snoopz 06-11-10 21:22

Tu ai player-ul sub capota ?:lol:
Nice ride :twisted:

ady_viteza 06-11-10 21:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3790424)
IMI PARE RAU CA AM DORMIT CA ULTIMU ANIMAL AZI CA VENEAM SA NE VEDEM SPER SA NU TE SUPERI P MINE :)...SI DACA VIITOARE CAND PLEC SPRE COCENI EJTI PRIMA PERSOANA PE CARE O SUN !!!

P.R.O.M.I.T

Stai linistit...o sa avem destul timp sa ne vedem :D
Quote:

Originally Posted by alex_maniacu_91 (Post 3790669)
+ Inca cateva.

Arata foarte foarte bine. Sa-l stapanesti sanatos in continuare.

Merci mult pentru urare si mai ales pentru poze.Imi pare rau ca m-ai prins fara proiectoarele noi nemontate:D...cel din stanga a fost spart de o piatra aruncata de la un camion.Proiectoarele le am noi in cutie numai ca n-am avut timp sa le montez:D
Quote:

Originally Posted by Snoopz (Post 3790716)
Tu ai player-ul sub capota ?:lol:
Nice ride :twisted:

Am acasa si cd-player-ul, dar de lene si pentru ca prefer la orice ora sunetul motorului si al evacuarii nu l-am montat nici pana azi:D

PS Asa arata proiectoarele:D

burnout_bmw 08-11-10 13:34

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3790808)
Stai linistit...o sa avem destul timp sa ne vedem :D

Merci mult pentru urare si mai ales pentru poze.Imi pare rau ca m-ai prins fara proiectoarele noi nemontate:D...cel din stanga a fost spart de o piatra aruncata de la un camion.Proiectoarele le am noi in cutie numai ca n-am avut timp sa le montez:D

Am acasa si cd-player-ul, dar de lene si pentru ca prefer la orice ora sunetul motorului si al evacuarii nu l-am montat nici pana azi:D

PS Asa arata proiectoarele:D

Vezi sa schimbi becurile inainte sa le pui, ca sunt niste lumanari alea cu care vin...am si eu la fel :)

All times are GMT +2. The time now is 20:27.

- Copyright 2026 4Tuning