Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Sound Of Speed Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/158466-sound-of-speed-galati.html)

madalin89 12-01-10 13:57

Re: Sound Of Speed Galati

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 2969477)
sa traiesti si tu KarFanatik, dac tu ma respecti te respect si eu...nu sunt eu singurul cu bun simt din club mai sunt baieti... :D

PS: ai fost sambata seara?

bravo ene !!!!..........

KarFanatik 12-01-10 14:36

Nu am fost pentru ca nu am primit nici o invitatie si nici nu am stiut o locatie...oricum eu respect pana la un anumit punct!

Cand vad oameni ***** ma comport ca atare :P(nici o aluzie)

Poate o sa vin odata,nu promit nimic :)

P.S la faza cu respectul....aveti o solentza albastra in club?...sa zica baiatu ce vorbea la telefon in seara de revelion....am trecut din greseala pe langa el....si sa nu imi vina sa cred ca pe forum era "serios" si afara era "baiat de cartier" :))

Respect pentru oamenii cu bun simt din clubul Sound Of Speed!ca sa nu se mai supere nimeni :P

madalin89 12-01-10 15:23

Quote:

Originally Posted by KarFanatik (Post 2969733)
Nu am fost pentru ca nu am primit nici o invitatie si nici nu am stiut o locatie...oricum eu respect pana la un anumit punct!

Cand vad oameni ***** ma comport ca atare :P(nici o aluzie)

Poate o sa vin odata,nu promit nimic :)

P.S la faza cu respectul....aveti o solentza albastra in club?...sa zica baiatu ce vorbea la telefon in seara de revelion....am trecut din greseala pe langa el....si sa nu imi vina sa cred ca pe forum era "serios" si afara era "baiat de cartier" :))

Respect pentru oamenii cu bun simt din clubul Sound Of Speed!ca sa nu se mai supere nimeni :P

nu ca-i iau apararea lui andrei baiatul cu solentza albastra dar in seara aia i s-a spart intentionat geamul de la masina ......a fost cineva care a vrut sa -i faca rau probabil si era normal sa fie furios ....si tu si eu cred ca am fi reactionat la fel in situatia respectiva

KarFanatik 12-01-10 16:47

Okay,atunci imi cer cele mai sincere scuze....sper ca nu mi-am facut un numar considerabil de dusmani :)

P.S daca nu mor maine de blesteme e bine!
P.S.2 inca o data cele mai sincere scuze
P.S 3 reactionam mai rau :)

madalin89 12-01-10 18:16

Quote:

Originally Posted by KarFanatik (Post 2970097)
Okay,atunci imi cer cele mai sincere scuze....sper ca nu mi-am facut un numar considerabil de dusmani :)

P.S daca nu mor maine de blesteme e bine!
P.S.2 inca o data cele mai sincere scuze
P.S 3 reactionam mai rau :)

nu cred ca te a blestemat cineva :)!!! ........si eu as fi avut impresia ta daca na-s fi stiut ce s-a intamplat ;)

andykanabis 12-01-10 18:51

KarFanatik ma bucur k nu mai ai o parere rea despre mine .... :D

Ene'Andrei 12-01-10 20:27

karfanatic..eu nu dusmanesc pe nimenisa stii dar vad ca baiatu(jdm)a sarit cu gura intr-un fel total aiurea,deasta.eu nu am nimic cu nimeni.crede-ma

xpert_customs 12-01-10 20:56

Quote:

Originally Posted by xpert_customs (Post 2964613)
bine....si dupa cum ziceam...o piesa?..o cursa?..o modificare?...un beculet?..o muzica?........o janta?..nik nik?.....

au mai trecut 2 pagini din topicu asta...si tot nu a bagat nimeni in seama postu meu...numa barfa...numa prostii...pacat...

sedici_valve 12-01-10 20:58

jdm ala a aruncat mingea, iar acum toti o joaca :))

Ene'Andrei 12-01-10 21:08

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 2971008)
karfanatic..eu nu dusmanesc pe nimenisa stii dar vad ca baiatu(jdm)a sarit cu gura intr-un fel total aiurea,deasta.eu nu am nimic cu nimeni.crede-ma

A VRUT SA SCRIE MARIUS STILO, era logat de pe adresa mea!

Ene'Andrei 12-01-10 21:14

Quote:

Originally Posted by xpert_customs (Post 2971113)
au mai trecut 2 pagini din topicu asta...si tot nu a bagat nimeni in seama postu meu...numa barfa...numa prostii...pacat...

xpert customs, e posibil sa apelez eu la tine vreau jante pe 15 in 4 prezoane pt un daewoo cielo...un volan sport, arcuri sport dac ai...

PS: prefer jantele de culoare negru+crom

astept preturile...noroc!

geo_s.o.s 12-01-10 21:51

xpert_customs se ocupa de tunning?

xpert_customs 12-01-10 22:19

ca si u_tuning mam ocupat...dar pot sa va ajut cu cea mai mare placere....cu informatii...directionari...etc....mai si vand cateva chestii ramase pe stock..dar putine..daca aveti pe cineva cu golf 4 am niste stopuri full led alb cu rosu super frumoase...super pret...noi noute....

geo_s.o.s 12-01-10 22:21

te superi daca te intreb ce masina ai?poate te-am vazut cu totii prin oras si te stim si in realitate,nu numai pe chat...

xpert_customs 12-01-10 22:21

golf mk1 gti da e momentan pe dreapta...

All times are GMT +2. The time now is 15:55.

- Copyright 2026 4Tuning