![]() |
Re: Virtual Tuning
Quote:
Poate la Oradea..., in zona aia..., dar cred ca-ti trebuie mai multzi bani. |
dungile yo zic k nu ar da bine...dar la neoane....shantzule...punei mha niste lumini in mashina sa vada omu`....k dak el vrea sa vada cum arata pm:D...
dar la dungi si yo sunt contra :D.... |
Quote:
|
la cum vrea sa faca skma masina te asigur eu ca ii ajung ;) si o sa iasa super ;)
|
bey bogdane...u n`ai de gand un VT mikutz la a ta?...k am vaz neshte poze cu goalfe...de ma durea kpu`....
|
Sa ma ajute dumnezeu sa am 2000 de euro in august si o sa va arat ca se poate ! Nu am timp sa ma apuc sa le insir separat pe toate !;)
|
kraven, eu stiu ce vreau la a mea. e totul stabilit. si stiu si cum arata si tot. merci oricum. cauta pe net Golf IV GTI 25 jahre edition si asa va arata.
skama... succes! forta fie cu tine fiule !! show the bastards ca bolovanul mic rastoarna carul mare! |
Salutare ! Poate nu e locul ideal unde as posta...Cine are poze de referinta cu BMW S5 Touring 2006-2007/M5 Touring 2006-2007/e60/// va rog frumos ,am nevoie de cat mai multe !
Multumesc pentru intelegere ! |
poti vedea pe google images....
|
shantzule ce inseamna asta.....mie imi stergi postu da' lui nu il stergi!!!!
-in caz ca nu ai oservat am sters ulitmele posturi :rolleyes2 -later edit - acum am obs si postul de mai sus - shantzu |
Bogdan , crede-ma , ca am cautat acolo si am gasit foarte putin (www.worldcarfans.com , sau ceva in genul asta ). Vreau mai multe poze, din unghiuri diferite ...
Multumesc ! |
www.speedycars.net mai incearca si aici
|
Multumesc mult shantzule ... Chiar am gasit ceva 'fier-beton' !
|
he he he , tare rau, o sa vin si eu cu poze cu dacia mea sa vad ce iese!!!Tinetzio tot asa baietzi tot respectul
|
1 Attachment(s)
pls, faceti sa dispara peisajul din fundal si gasiti unul mai normal. frumos, de desktop, dar real. hai sa va vad.sencs.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning