![]() |
Re: Noua Dacia Duster dezvaluita oficial!
Pacat ca nu are si Duster motor V8 4.0 420CP...prosti astia de la Dacia. De ar avea toate firmele ingineri de calibrul tau...inca mergeam cu carute de lux.
|
sincer putin imi pasa de Duster, dar am vazut unul negru si as minti daca as spune ca nu m-a atras catusi de putin. ba chiar mi-a starnit un zambet de simpatie si admiratie.
dar nu asta e subiectul postului meu. ma intristeaza faptul ca nu stim sa ne apreciem valorile (in general vorbind). tot Vestul e multumit de Duster, romanul vine si il critica. nu zic nici ca ar trebui sa ne inchinam la el, dar am putea fi putin mai reticenti. in plus, stiu o emisiune britanica care isi lauda masinile chiar si atunci cand sunt mai slabe decat concurenta. parca si americanii fac la fel nu? sau stai, cred ca toti cei de pe planeta asta fac la fel. mai putin Romania, fireste. si legat de acest film, probabil ati prefera o Fiesta? in fine, cred ca ar trebui sa importam mentalitati, nu masini vechi de zeci de ani si sute de mii de km. |
Degeaba, vine melteanu si isi cumpara Touareg SH R5 TDI din 2005 de banii unui Duster nou...si e bo$$ ! :lol:
|
Hai ca acu' o dai in diverse, tu ce ai prefera, un touareg/x5/ML sh din 2005 sau un pamatuf nou? Probabil nu ai mers in viata ta cu touareg, de aia pacatuiesti. Sau ai principii din alea, femeia virgina si masina noua, chit ca sunt niste rahaturi, macar sunt rahaturile tale?
|
Am vazut si eu astazi un Duster pe strada,mi-a lasat o impresie placuta,de masina masiva(mai ales privita din fata).Arata de 10 ori mai bine in realitate decat in poze.Bv Dacia.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ce as prefera ? Masina noua evident. De altfel masina/masinile pe care le conduc au fost cumparate de noi si asa o sa ramana "politica" asta. PS - ca sa nu mai spun ca motorul ala de 2.5 TDI 170CP pe Touareg e cam lesinat. Mi-ar fi rusine, eu mare bo$$, g@ngst3r si VYP (in ipostaza de posesor de cazan sh de 5 ani) sa faca aia cu Logan 1.6 misto de mine in trafic :lol::lol:. |
Esti o caterinca genetica ma anaconda, tu preferi masina noua evident,ce mi-e q7 ce mi-e duster adevarat graiesti dar aici era vorba de Dacie, nu de masini, in fine, sa fii sanatos cu masinile tale noi.
|
@anaconda: "satul de touareg si ML", dar avid de ultima cucerire tehnica a uzinelor de la pitesti? a nu se intelege ca am ceva cu duster-ul, chiar imi place masina, in clasa ei cred ca va rupe.. dar vorbele alea cu satul de touareg, satul de ML.. miros a struguri acrii de la o mila!
|
Cum ai dedus ca sunt "avid de ultima cucerire tehnica a uzinelor de la pitesti" ? Este o masina ok la banii astia si atat.
Ideea e ca eu prefer masini NOI, indiferent ca e vorba de masini la 8k euro sau la 50k euro. Cat despre struguri acri...nu stiu cum sa iti spun dar care parte de sunt satul de masini de genu' nu ai priceput ? (am mers o gramada cu ele si am si condus ML, 320 CDI modelul actual si 270CDI modelul precedent, ale aceluiasi tip) Plus ca daca preferam SUV gen ML puteam sa imi cumpar in locul masinii actuale dar nu mersi. PS - a3ds - si tu esti gangster. Ca sa nu mai spun ca e idiotic sa compari Q7 cu Duster avand in vedere ca Q7 e de 5 ori mai scump. Dar ce mi-e 11-17k euro cand poti sa iti iei Q7 la 50-100k euro...diferenta minima. Doar unul ca tine ar putea face astfel de comparatii. Despre SH vs NOU orice om intreg la cap stie ca sunt aberante comparatiile, sunt atatea chestii care intra in calcul incat nici nu ma apuc sa explic...oricum nu ar avea sens, tu tot pe a ta ai tine-o, SH RULLZZZZ. |
Quote:
deci, ca sa tragem concluzia, tu in locul unui suv german (x5, ml, touareg) SH, ai prefera duster-ul? |
Quote:
|
mistreku - Cred ca ti-a raspuns omul. Alege Dusterul doar ca e nou. :)
CyberCSX - ar fii cazul sa va da-ti seama si ca nu are rost sa bateti tastatura degeaba. |
Quote:
Totusi lipsa asta de mīndrie si permanenta defaimare a unui produs autohton (īn cazul daciei) de peste 40 de ani numai datorta unor mentalitati īnvechite................ sīnt de neconceput. De īnteles nici nu poate fi vorba. |
in romania nu putem face kk de foame dar trebuie sa conduceam masini mai scumpe decat un apartament....
la noi in tzara masina este inca o chestie de imagine.... conceptia vesticilor:masina capabila sa ma transporte de a in b la un raport pretz calitate foarte bun. probabil asta e motivul pre care o ducem mai bine ca ei:):):):),fara o chifla in stomac dar cu figuri in cap.imi cer scuze anticipat daca am ofensat pe cineva. continuati sa aruncati cu *** e mult mai simplu decat sa recunoastem ca in momentul in care marii constructori au probleme cu vanzarile,dacia nu face fata comenzilor. cum bine spunea cineva mai sus,daca avea sigla de mercedes era super. hai bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning