![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
foarte frumos Cadillacul ;)
|
Quote:
Cauciucurile sunt ce-i drept dintr-un material tare, dar nu mi se pare ca arata mai nasol decat la alte machete mult mai scumpe. Motorul mi se pare ok, dar totusi nu trebuie uitat ca vb de o macheta ieftina. Comparativ cu Bburago/Maisto si chiar solido motrul e mai detaliat. Inafara de ce ai mentionat tu as mai spune ca usile nu au o linie foarte bune, iar balamalele usilor spate arata urat, privite din interior. In schimb ca plusuri are: scaune rabatabile fata / spate, mocheta, faptul ca deschide tot ... :) ... etc. ps: portbgajul e imens. e singura macheta in care poti pune unelta de deschis usile de la HW 61 (pt cine stie cat de mare e :D) Quote:
Quote:
Quote:
|
ai uitat sa mentionezi si plafoniera, se rabateaza capacelul ala si apare display-ul :peace:
|
Quote:
|
oricum, la cat costa eu zic ca e ok insa daca te ocupi un pic de ea, si mai ales cu niste roti calumea ar arata cu mult mai bine!!!!
|
Escalade-ul este CRIMINAL :X:X PLace mult de tot si ca model de masina si macheta e superba :X
|
Ride in style. Marfa de tot Escalade-ul. Sa le stapanesti sanatos pe toate!!!
|
Arata criminal S'u sa-l stapanesti sanatos iar escalade'u la fel de bine il prinde bine in zapada
|
15 Attachment(s)
Ma bucur ca v-a placut Escalade-ul. E o masina impunatoare ... :), la fel si macheta.
BMW 635CSI - AutoArt Millennium 1:18 Macheta este realizata foarte ingrijit, cu mare atentie pentru detalii. Se deschid usile si capotele, are interiorul mochetat si o atentie destul de mare acordata motorului. |
Asta o asteptam... frumoasa macheta, frumoase si pozele! S-o stapanesti sanatos;-)
|
O bijuterie... superrr !!!... abia astept "sa incep" la seria6... dar nu ti-ar fi placut mai mult sa optezi pentru varianta M?... nu de alta, dar ca sa scapi de "aparatorile" alea !?!
|
E super rechinul, sa il stapanesti sanatos!!!
|
Quote:
|
:lol:Auzi tu spargi banci sau case de amanet in timpu liber?!!? Care-i faza, ca ne-ai dat pe spate cu ultimele colete.:lol:8)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning