![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Quote:
|
Urmeaza o pauza mica pana saptamana ce vine ca nu stau bine cu timpul, dar de marti miercuri inainte am sa revin in forta cu ceva TH si modele foarte Avant Garde ;)
|
9 Attachment(s)
Azi revin in activitate , deviez un pic de la tema cu anii '40-'50 ca sa va arat un TH deja prezentat dar cu mai multe poze, si una din cele mai faine HW din colectia mea(din ce am gasit e interpretarea lor la una din cele mai frumoase masini din istorie Citroen DS).
Hot Wheels 1/64 109.Avant Garde 110.Fire Eater |
Hehe, sincronizare buna din nou, doar ce am cumparat si eu Avant Garde si l-am cumparat tocmai pentru ca parea sa semene cu DS-ul :D
|
Pe albastru sau ca al meu ? Cel albastru imi place mai mult dar ... numa asa am gasit.
|
Ca al tau am gasit si eu, bine ca mi-ai zis ca mai este si pe albastru, daca il vad il iau si asa :)
|
Frumoas avant Garde-le :)
|
Foarte tare Avant Garde, chiar seamana cu DS-ul. Si Fire Eater e bijuterie.
|
Cam ciudata interpretare sincer... nu m-am gandit niciodata ca ar putea semana cu Citroen DS...
Ce cauta un TH in afara cutiei:lol:???(degeaba te cert cand si eu am un Fire Eater fara cutie, o avea rupta, parca ti-am mai zis)! Per total, foarte faine ambele;-) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Io inca ma gandesc daca sa dau "jos textila" de pe unele din 2008, ca au logo-ul frumos cu aniversara de 40 de ani, si parca nu imi vine.
|
Taie logoul cu foarfeca (cutter ce-o fi) baga-l intr-o tipla pune-l bine si ai rezolvat problema. ;)
|
10 Attachment(s)
Astazi va mai arat un TH si revin la masinile mai vechi, am facut si o vizita la Real , din pacate au umplut rafturile dar modele putine, nu am gasit decat 3 care sa imi placa si sunt din 2009(nici nu se putea vedea calumea, era cutie rotunda si nu ai acces in ea cum trebe...). Pana una alta sper sa va placa cele doua modele originale HW, din ce am citit pe net amandoua sunt facute dupa modele Ford de orin anii '40.
Hot Wheels 1/64 111.Neet Streeter 112.Tail Dragger |
Tail dragger este dementialll arata intr-un mare fel si culoarea este aleasa bine de tot :) Este nou? ca eu nu am mai fost la shopping dupa HW de ceva timp :D
|
Foarte frumoase! Le... nu, nu... mai bine nu spun nimic:-)
Eu am stat si am controbait in turnul ala cos si asa am gasit bunatatile(am uitat sa zic, doar pe 2009). Aviz amatorilor, am auzit ca de maine revine oferta la real,- cu 2+1 HW... poate mai dau o fuga desi nu cred sa mai gasesc ceva, le stiu deja pe toate. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning