![]() |
Re: BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09
a fost super
poza facuta de mn :P click pt a vedea full size :https://img340.imageshack.us/img340/1...rrefour.th.jpg |
Bonu a avut cei mai smecheri pantaloni de acolo :lol: :lol:
|
Quote:
|
doaaamnee kt regret k nu am putut ajunge....dar...tocmai am aflat k masina kre am cumparato si la care am pus mult suflet este radiata...deci...nici`o shansa sa ajung...as fi vrut sa cunosc si eu marea familie a "ursilor"....regret nespus....tot c vreau sa spun este k din pozele atasate arata kt d bn a fost organizat meetingul...masini frumoase care te fac sa iti cobori capul si sa zici RESPECT...drifturi....fum....c sa mai....totul a fost frumos...respect la organizatori....dar....in primul rand la PARTICIPANTI....pt k fara ei....acest eveniment nu ar fi avut loc.....PS sper sa se mai tina asa ceva si sa particip si eu......sa nu uit.....salutarile mele BOBI MOM...(este pr meu)
|
1 Attachment(s)
A fost foarte frumos, sper ca la anu sa se tina iar intalnirea si sa vina mult mai multi. Pun si eu un filmult de dimineata de cand intrau primele masini in tarc. :D
|
felicitari griffo ..si BMW_MOTORSPORT la cat mai multe :)
|
Quote:
Intr-adevar! Eu n-am cuvinte de lauda pentru ce s-a intamplat acolo. Multumesc ratatzilor care n-au o chifla in burta pentru clisma cu antigel pe care am primit-o la urs. Invidia va apasa! Luati-o sus baietzi! :peace: |
Quote:
Looool ??? Adica , ce s-a intamplat mai exact ? |
Quote:
|
Ce urat ....nesimtire ....:|
|
Adica un ratat mort de foame mi-a pus in evacuare o cantitate consistenta de antigel. Asta inseamna ca atunci cand accelerezi ii nenorocesti pe ceilalti cu antigelul scuipat pe tobe si faci fum de lumea crede ca ai facut motorul tzandari.
Din respect pentru cei care au participat la plimbarea prin oras am renuntat sa iau parte ca sa nu creada lumea ca vreau sa-mi bat joc. Si-au batut altii joc. Invidia mortzilor de foame! :lol: |
12 Attachment(s)
MDa , urat , nesimtire mare ....dar pana la urma nu ma mai mira cu nimic din ce pot sa faca unii ca sa strice totul :rolleyes2
Poze de dimineata , trebuia sa le pun primele dar m-am grabit ...:arrow: |
Quote:
|
Multumim pentru poze Claudia!
|
Quote:
Vezi sa mai intrii ca o sa mai bag niste seturi si mai am si cu tine ;) Daca vrea cineva pozele originale , imi lasati un pm cu id-ul vostru si le voi trimite pe mess , ca astea care le urc sunt resizate ! L.E: Am mai pus un set si pe pagina 16 pentru cei care nu au vazut ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:25. |
- Copyright 2026 4Tuning