Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 61 R S V (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15477-61.html)

B-83-DAC 30-05-06 15:07

Re: cazanul meu cel nou :)

AHAHAHA aia cu scara rulanta a fost tare. Inseamna ca pe acolo mi-ai vazut si tineretile mele :)) ca la cata bere si vin am lasat eu pe acolo reuseam sa umplu barajul ala :))

MagicOne 02-06-06 10:51

daca e cum zice sile, nici nu mai vreau 4x4 la munte, direct logan :D

sil4tuning 02-06-06 19:38

sa fie DCI neaparat si e de ajuns ...laser ....

B-83-DAC 02-06-06 22:15

pai vezi ca era un chip smecher l-am vazut pe un site la o firma de la noi dar nu mai stiu firma si costa vreo 265Euro: 30% putere si 10 % cuplu parca. Nu ai de gand?Consumul nu crestea semnificativ incat sa doara parca

aleks 05-06-06 13:08

revenind la subiect: imi place traseul pe care l-ai facut, esti loco, dar bravo tie, marfa de traseu ai ales :)

sil4tuning 05-06-06 14:50

2 Attachment(s)
azi putina caterinca ieftina cu baietii pe lac la pustnicu ....in fine ..
in padure o ''mica'' frana de mana :-) :lol:
acuma vreau sa stiu care are de vanzare cauciucuri aceiasi dimensiune sh de pe logan ? astea sunt cam terminate ....numai 3000 de km au apucat :???:

Daedalus 05-06-06 14:55

Ce viteza aveai cand ai tras frana de mana ? Ca mi se par cam lungi urmele. Si oricum te-ai intors f. putin, ma asteptam sa faci si tu un 180 de grade pe putin.

sil4tuning 05-06-06 14:57

cam 70 aproximativ ...dar nu stiam daca vine masina din stanga si eram cu picioru pe frana si am mers vreo 25 de m cu ea trasa si la final am bruscato putin si a derapat cat se vede in poza ...in fine ...eram si 4 in masina :)

sil4tuning 06-06-06 15:06

6 Attachment(s)
iara am fost azi in exursie :) in film 3 ...nu sa filmat tot ....
nu am stiut pe unde se urca pe baraj la ciurel cu masina ...si am urcat offroad de am lasat iara putin cauciuc pe jos //..in fine ....la coborare a fost mai misto :)

Japo 08-06-06 14:37

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
cam 70 aproximativ ...dar nu stiam daca vine masina din stanga si eram cu picioru pe frana si am mers vreo 25 de m cu ea trasa si la final am bruscato putin si a derapat cat se vede in poza ...in fine ...eram si 4 in masina :)

Am intors-o io 180' la 50km....q 5 in masina........perfect....=)))

laur200445 08-06-06 16:37

"iara am fost azi in exursie in film 3 ...nu sa filmat tot ....
nu am stiut pe unde se urca pe baraj la ciurel cu masina ...si am urcat offroad de am lasat iara putin cauciuc pe jos //..in fine ....la coborare a fost mai misto"

ai fost fost pe insulita la lacul mori?

B-83-DAC 08-06-06 16:53

silviule data viitoare cand vi in crangasi sa ma anunti ca iti arat eu pe unde se urca ;)

sil4tuning 08-06-06 16:59

dap pe insula am fost ,....nu am stiut frate pe unde sa o iau ...am inteles pe urma ca ar fi o strada care da spre pasaj la lujerului .....pm ...nu s un fel de sat ...*** era prea tarziu ... eu am urcat chiar pe langa parc ...unde este garaju ala ...langa salcia aia :))

B-83-DAC 08-06-06 17:00

loale mari off-road-ere oricum se urca pe dig pe la rosu ;) mergem cand imi fac si eu cauciucurile si iti arat pe unde se merge pe dig. Oricum sa sti ca nu am mai fost de ceva ani pe acolo dar tot cred ca ma descurc.Sunt multe intrari

sil4tuning 08-06-06 17:03

eram I data acolo in zona aia ...nu aveam de unde sa stiu ....am vazut si eu iarba putin tocita si am crezut ca pe acolo se urca ...asta e ...amintire :)

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning