Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Intalnirea "babelor" - Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures/154612-intalnirea-babelor-mures.html)

Rhor 04-01-10 22:19

Re: Intalnirea "babelor" - Mures

sa speram ca o sa fie si duminica asta niste masini:P si ne mai dam pe acolo...

xtazy 05-01-10 00:43

as vrea sa fiu si eu anuntat la urmatoarea intalnire:) mi-ar placea sa particip

Red & furious 05-01-10 09:56

Si pe mine sa ma anuntati baieti;)

Petyy007 05-01-10 10:06

Quote:

Originally Posted by Red & furious (Post 2947571)
Si pe mine sa ma anuntati baieti;)

Yo te anuntz in totdeauna,cand pe mess cand pe telefon:P

TheNZN 05-01-10 10:18

Quote:

Originally Posted by xtazy (Post 2947208)
as vrea sa fiu si eu anuntat la urmatoarea intalnire:) mi-ar placea sa particip

:>il iei pe dragos,pune-ti amandoi bani la petrol si veniti aman2...te sun eu cand mai facem in caz ca nu urmaresti forumu:)

White_Dragon 05-01-10 12:10

Vad ca se pregatesc ludusenii sa mearga la intalnire, ma luati si pe mine si pe scorpionxxx?

xtazy 05-01-10 13:07

Quote:

Originally Posted by TheNZN (Post 2947621)
:>il iei pe dragos,pune-ti amandoi bani la petrol si veniti aman2...te sun eu cand mai facem in caz ca nu urmaresti forumu:)

Urmaresc forumul:), intru zilnic, oricum sa ma anunti si telefonic;)
unde va fi urmatoarea intalnire? poate vine si nino cu scirocco:) o sa il chem...

Ce ziceti de o intalnire si in Ludus???(toata lumea, nu doar ludusenii) Avem parcarea aceea mare in spatele benzinariei de langa fabrica de zahar, putina joaca cu masinutele nu ar strica:))
Sunt destule lazi pe acolo, facem slalom printre jaloane,zapada este:)) am testat ieri zapada, de nota 10!

White_Dragon 05-01-10 13:16

xtazy mie mi-ar placea sa vina si ei in ludus dar dupa parerea mea trebuie prima data sa mergem noi acolo.

scorpionxxx 05-01-10 14:54

vorba lui White_Dragon prima data ar trebui sa mergem si noi incolo ca e urat din partea noastra ca nu am fost deloc oricum sper sa fie si loc pt noi in masina cand mergeti

xtazy 05-01-10 15:11

mergem, nu-i stres:)
doar sa ma anuntati din timp:) in general cam cate masini se aduna? peste 20?

vladutzu 05-01-10 15:32

nu chiar 20:)). eventual dak vin si cei cu loganurile.. da asa suntem cam 12 masini ce mergem tot timpu

YEED 05-01-10 15:46

o sa fim 13 :))))

Golby 05-01-10 16:50

iarasi am lipsit.data viitoare vin sigurr.vad ca este lume noua asta e un lucru f bun suntem multzi pasionatzi prin mures .sunt asteptatzi si luduseni cu bratzele deschise si nu numai.bafta baetzi si avetzi grija cu joaca nu exces ca strica glumeam.vam pupat si sa ne vedem cu bine

Petyy007 05-01-10 16:54

odata am fost cam vreo 40 sau si mai multzi...atuncia cand am fost la platou:D....da Vlad atuncia cand tu ai lipsit:P

TheNZN 05-01-10 19:05

pai pt cei din ludus....daca e vreme frumoasa....duminica ne intalnim din nou in mures....daca vor baietii...daca nu,asta e:)altadata.si de intalniri in ludus...nu prea ii loc...la fabrica de zahar e aiurea...parcare mare nu este decat la plus...si acolo e inchisa seara de la 7 sau de la cat...

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning