![]() |
Re: Membrii Anonymous Motorsport
bahhh ce aveti ma cu saracu Dani cu PAA asa e el stilui lui de condus smuls:))) si din cate stiu are niste verisoare pe la valcea :X:X:X ahh doamne
|
6 Attachment(s)
Salut! daca tot suntem la membrii clubului vostru am zis sa postez si eu cateva fotografii cu prietenul meu Dani ( membrul vostru) sa nu se supere nimeni oricum el nu se supara pe mn :))
|
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
Am vazut ieri prin Valcea un Espero de CT negru cu verde...era de la anonymous, a ajuns prin valcea sau era in trecere ?
|
nu este membru anonymous Ct
|
ciudat, avea parasolar si sticker cu anonymous
|
sunt multe masini care au stiker si nu sunt membrii ...au vazut si au auzit de ANONYMOUS si au facut si ei stikere si au pus pe masini... noi cand am vazut masini de genul asta am rugat frumos sa isi dea jos insemnele Asociatiei Club Sportiv ANONYMOUS motorsport Romania,dar vad ca tot apar... cat de curand o sa facem o lista cu masinile care ne poarta insemnele si o sa ajungem in proces cu ei ...
|
Corect...prima data m`am uitat pe forum aici la membrii si nu am vazut ...m`am cam prins de faza dar ce m-i s`a parut ciudat e ca avea parasolarul identic cu cel original, adica aceelasi tip de scris si avea si bulina aia in spate....multa bafta pe viitor
|
s-a deschis filiala si in Brasov ?
sunt cateva masini cu insemnele Anonymous |
DAP . Acum avem filiala si in Brasov :D
|
valcea nu se face?:D
|
filiala la piatra neamt ?
chiar daca sunt singurul doritor, o sa postez ma idiseara la cerere de inscriere poze cu masina, inca nu e gata, trebuie sa o scot de la vopsit.. dar asta vorbim separat sa nu facem offtopic .. ma intereseaza daca se paote face si in neamt filiala :) merci chiar daca nu e nimeni, ar putea totul sa inceapa prin mine, aici in piatra neamt, cred eu ca se merita, poze cu masina la inscriere mai diseara, momentan sunt la servici :evil: |
Am o intrebare foarte importanta pentru conducerea acestui club : aveti cumva in club un Seat Toledo gri cu nr. B 78 BUM ? astept pm
multumesc anticipat:!: |
pentru probleme cu cei care isi pun parasolare ... daca puteti incercati sa inregistrati Anonymous Motorsport official si cei care va poarta insemnele ilegal pot fi dati in judecata
|
asta ar insemna sa inregistrezi logo-ul la OSIM, dar se merita la 1000 euro / luna ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning