![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Eu zic ca amandoua sunt superbe, bravo pentru ele:!::!::!:
|
L-am vazut pe viu la Dragos si este superb realizat acest model:D
Trebuie tinut totusi cont ca este aparut acum cativa ani,face parte din vechea generatie de AA-uri,dar realizarea sa este foarte buna,iar macheta vazuta la prima vedere e reprodusa ireprosabil:shock: |
Quote:
Quote:
Ma bucur ca-ti plac pozele... daca erau facute afara iti placeau si mai mult. Quote:
Quote:
|
Foarte misto ambele:-P. Mai baga modele ca pe sectiunea Renault cam "somezi" deocamdata,dar pe Porsche ai de unde;)
|
Porsche 911 Turbo 996 este o macheta excelenta. Nu conteaza ca nu are geamuri laterale si are dog-legs, astea sunt motive aiurea invocate de cei care isi permit doar jucarii. Astfel de lucruri nu ar trebui sa fie un obstacol in achizitionarea machetelor de calitate. Are o executie atat de fina si curata incat ramane in top. Bravo!
|
Quote:
Sa vad, poate ma bag la un Clio V6 de la UT dar ma ajunge la ~ 45 Euro si ma gandesc daca se renteaza sau sa mai bag un Porsche Autoart. Quote:
|
Daca preferi Autoart ai grija la unele modele din 2008, care nu fac pretul cerut. In rest eu iti doresc bafta la umplut rafturi sau gramezi de cutii 1:18 pline:-)
|
Quote:
bravo si felicitari pentru alegere |
Quote:
merci-merci |
PORSCHE 911 TURBO , 1/18, AUTOart .. superba:) ma gandesc la NFS porsche cand le vad .amintiri din copilarie.Poate cumpar si eu una din asta pe rosu si ii bag emblemele Ferrari ca sa nu ma simt aiureaca stric colectia ferrari:)) glumesc ..oricum esti mare barosan numai autoart-uri etc Felicitari ...cam cate ai acuma de toate ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri.
Urmeaza a fi prezentat LANCER EVO IX de AUTOart odata cu iesirea Soarelui pe cer... |
Quote:
|
N-am mai intrat pe topicul tau in ultimul timp dar te felicit pentru Porsche-uri si pentru Lancer Evo IX. Foarte tari.
|
Evo 9....:love::love:.Abia astept prezentarea!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning