Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

2010 03-06-10 19:39

Re: Machetele mele - radu_rs

Eu zic ca amandoua sunt superbe, bravo pentru ele:!::!::!:

andreigica 03-06-10 20:36

L-am vazut pe viu la Dragos si este superb realizat acest model:D
Trebuie tinut totusi cont ca este aparut acum cativa ani,face parte din vechea generatie de AA-uri,dar realizarea sa este foarte buna,iar macheta vazuta la prima vedere e reprodusa ireprosabil:shock:

radu_rs 04-06-10 20:58

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3413386)
Superbe! Sincer daca ar fi sa aleg intre ele (1:1, nu macheta ca de ar fi macheta ar fi simplu, amandoua :-P) nu as putea, una e sport una mai "eleganta" . Oricum, doua machete foarte bine facute, felicitari pentru ele dau bine in colectie.

ms-ms, ma bucur ca-ti plac. Imi place mai mult Porsche 911 turbo (996) dar ca masina 1/1 mi-ar fi greu sa ma decid.

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3413443)
Are un design mai frumos 996 turbo, dar e si in versiunea cu bodykit mai agresiv. Oricum, din punctul meu de vedere e mai frumos si ca 997 turbo :)
ps: imi plac foarte mult pozele.

Poate fac rost si de 911 turbo versiunea noua in viitorul apropiat, sa vedem ce "scor" are. Conditia principala este: sa fie AUTOart.
Ma bucur ca-ti plac pozele... daca erau facute afara iti placeau si mai mult.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3413827)
Eu zic ca amandoua sunt superbe, bravo pentru ele:!::!::!:

ms-ms, imi plac si mie mult.

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3414013)
L-am vazut pe viu la Dragos si este superb realizat acest model:D
Trebuie tinut totusi cont ca este aparut acum cativa ani,face parte din vechea generatie de AA-uri,dar realizarea sa este foarte buna,iar macheta vazuta la prima vedere e reprodusa ireprosabil:shock:

Da, stiu ca la el l-am vazut si eu prima oara. Este un Aa din generatia veche si chiar este foarte buna. Macheta vazuta non-stop este reprodusa ireprosabil :evil_laug

radu_bv 04-06-10 21:25

Foarte misto ambele:-P. Mai baga modele ca pe sectiunea Renault cam "somezi" deocamdata,dar pe Porsche ai de unde;)

model collector 07-06-10 16:09

Porsche 911 Turbo 996 este o macheta excelenta. Nu conteaza ca nu are geamuri laterale si are dog-legs, astea sunt motive aiurea invocate de cei care isi permit doar jucarii. Astfel de lucruri nu ar trebui sa fie un obstacol in achizitionarea machetelor de calitate. Are o executie atat de fina si curata incat ramane in top. Bravo!

radu_rs 10-06-10 14:48

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3416745)
Foarte misto ambele:-P. Mai baga modele ca pe sectiunea Renault cam "somezi" deocamdata,dar pe Porsche ai de unde;)

Pai mai pot baga un Smart Kyosho ca este o noutate ce nu am prezentat-o :>
Sa vad, poate ma bag la un Clio V6 de la UT dar ma ajunge la ~ 45 Euro si ma gandesc daca se renteaza sau sa mai bag un Porsche Autoart.

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3423284)
Porsche 911 Turbo 996 este o macheta excelenta. Nu conteaza ca nu are geamuri laterale si are dog-legs, astea sunt motive aiurea invocate de cei care isi permit doar jucarii. Astfel de lucruri nu ar trebui sa fie un obstacol in achizitionarea machetelor de calitate. Are o executie atat de fina si curata incat ramane in top. Bravo!

Ma bucur ca ai parerea asta buna vis-a-vis de acest model, te stiu un user pretentios... iar asta face doar sa ma bucure. Mi-am propus sa las in urma modele low entry, asa ca voi achizitiona modele Aa, sper eu sa fie executate cel putin la fel ca si Porsche-ul acesta.

model collector 10-06-10 15:09

Daca preferi Autoart ai grija la unele modele din 2008, care nu fac pretul cerut. In rest eu iti doresc bafta la umplut rafturi sau gramezi de cutii 1:18 pline:-)

coshco 15-06-10 22:10

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3398919)
Multumesc tuturor de aprecieri vis-a-vis de acest model, cum spune si Radu, imi place foarte mult din considerentul ca este un Renault Megane! Interiorul... aoleu... puteau sa-si dea mai mult silinta!
Pt. Mariusgl, gasesti raspunsul la intrebarea ta in imaginile de mai jos :)

Renault Megane Trophy, Renault Megane Sport, Renault Megane Sport //MTK (vampire body-kit)

baaaaaa sunt belea ce sa zic

bravo si felicitari pentru alegere

radu_rs 16-06-10 17:11

Quote:

Originally Posted by coshco (Post 3443952)
baaaaaa sunt belea ce sa zic

bravo si felicitari pentru alegere

Chiar sunt belea :evil_laug

merci-merci

lopez23 26-06-10 10:11

PORSCHE 911 TURBO , 1/18, AUTOart .. superba:) ma gandesc la NFS porsche cand le vad .amintiri din copilarie.Poate cumpar si eu una din asta pe rosu si ii bag emblemele Ferrari ca sa nu ma simt aiureaca stric colectia ferrari:)) glumesc ..oricum esti mare barosan numai autoart-uri etc Felicitari ...cam cate ai acuma de toate ?

krokobaur 26-06-10 10:15

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3413349)
MDB, Steaua23, 2010, Racer21, Radu_bv, va multumesc pentru aprecieri, ma bucur sincer ca va place acest model de Porsche, am fost destul de retinut in achizitionarea lui, am avut de ales si intre alte modele Porsche...ca sa fiu sincer si mie-mi place mai mult 996 decat 997, m-am lasat convins cu ambele machete pe masa. Dar, am pregatit pentru voi o mica comparatie intre:

Porsche 911 turbo (996) si Porsche 911 Carrera S (997)
ambele AUTOART

Sint amindoua superbe.

radu_rs 28-06-10 21:16

1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri.

Urmeaza a fi prezentat LANCER EVO IX de AUTOart odata cu iesirea Soarelui pe cer...

makvld 28-06-10 21:24

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3478107)
Multumesc pentru aprecieri.

Urmeaza a fi prezentat LANCER EVO IX de AUTOart odata cu iesirea Soarelui pe cer...

numai machete superbe la tine in colectie,mai ales porsche-urile si acum cele 2 japoneze...asteptam poze cu cele 2 in natura

CALIN 79 29-06-10 07:48

N-am mai intrat pe topicul tau in ultimul timp dar te felicit pentru Porsche-uri si pentru Lancer Evo IX. Foarte tari.

Mariusgl 29-06-10 10:29

Evo 9....:love::love:.Abia astept prezentarea!!!

All times are GMT +2. The time now is 22:19.

- Copyright 2026 4Tuning