![]() |
Re: E36 - 320i Coupe
Quote:
|
Quote:
Quote:
Jakal,te salut..este dureros ce se intampla.Pacat ca niste soferi de duminica vin cu cicatrici pe munca altora. |
felicitari pentru proiect.poate ai drum prin brasov, as fi incantat sa te cunosc si sa ma dai si pe mine o tura.
|
De obicei nu ma uit dupa pisicutze pentru ca nu-mi plac deloc.....eu sunt cu ursii:D....dar am vazut ce ai facut din masina asta si m-a impresionat .....a iesit deosebit de frumoasa...culoarea ...interiorul..tot....bravo...felicitari si sa te bucuri de ea cat poti de mult:-)
|
Quote:
|
Imi cer scuze fata de Cristina (KRI),o fata care a luat contact cu fenomenul numit tuning de curand.Acest lucru nu a impiedicat`o sa se implice 100% in proiectu` meu.Inca o data scuzele de rigoare pentru ca nu am mentionat implicarea ei in proiect si multumiri pt tot ce a facut.
|
Ehhh...am terminat rodajul ambreiajului ZF Sachs BMW Sauber F1
|
:( am vazut`o aseara aproape de sensu giratoriu de langa....cinematografu ala..nu mai stiu cum ii zice...:X cand o scoti la zapada?
|
e km printre putinele topicuri dsp bmw e36 p kre il citesc in intregime si nu ma plict...kiar mi-a placut...c pot s spun super masina (vopsea interior jante..s.a.m.d)..e unica...felicitari pt cea ce ai facut..k ai facut cu bun gust...
app luminiile d la bord ce culaore au ? |
Quote:
Ma bucur ca topicul nu este unul plictisitor.Multumesc pt timpul acordat topicului si pt felicitari. Luminile de la bord sunt rosii |
3 Attachment(s)
........Cum era si normal sa apara...RelcoTuning,TeoCost Painting si ....ShadowS Team
|
app kt te-a costat vopsitu ?
|
Quote:
Ce a tinut de modificari la caroserie(partea spate a pragurilor trasa 2cm in exterior,aripile de pe spate sunt de fapt,aripi fata de e46 pt a se pastra dunga de la aripi ca si la aripile fata..partea spate a caroseriei este trasa spre exterior 1,5 cm /vezi bandou` spate) + vopsitu in sine au costat suficient..Nu vreau sa las un pret pt a nu se interpreta gresit de catre vizitatori..Stii cum e,gura lumii....Ti`am dat un raspuns mai detaliat pt a intelege si cei care nu stiu cat s`a lucrat si unde s`a lucrat la caroserie.Sper sa ma intelegi. |
ok..am inteles...ms de raspuns
|
emilu....felicitari pt Blue Demon..:D.....sincer iti spun,dupa parerea mea e cea mai frumoasa pisica....abia astept sa vedem ce 'zice' la show...;)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning