Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 1.8 IS Limited edition (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152355-e36-1-8-is-limited-edition.html)

sprinter 23-12-09 14:39

Re: E36 - 1.8 IS Limited edition

Auzi ma da la rar nu ti a scris ca are si soft masina? si ca se limiteaza in 7000?

Marian_nebunu 23-12-09 14:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2916782)
Auzi ma da la rar nu ti a scris ca are si soft masina? si ca se limiteaza in 7000?

nu ma???adik nu imi aduc aminte,dar m-a intrebat ingineru ala daca il stiu pe robynet care are un e46 si le-am zis ca nu :-??

si mi-au zis hai maaaaaaa prietena lui SPrinter :))) de forum =)))
si atunci mi-au adus aminte si de tine si de poza cu trolebuzu

ai schimbat fratele meu bucsa aia ???:(:(:(

sprinter 23-12-09 14:47

Ma cred ca si eu si robinet ne am prins de poza cu 69 da sa mor de tu nu ai nevoie de un vibrator

Am schimbat bucsa... era praf... da face si din amortizor de undeva, sau din flansa de la amortizor... plm da l dreaq de cazan

xxdadixx 23-12-09 15:41

1 Attachment(s)
Fiji green 413 Nu cred sa fie asa ceva prin Romania :D

melku e34 23-12-09 21:10

ma scuzi ca apar si eu p la ti p aici,da tu nu stii ca tot eu raman tatal vostru. scoate drk masina aia odata pe strada si fao sa merga si ea macar cu 6 pistoane ca de 4 neam cam saturat toti. de la Melku si toti prieteni tai din cartie o urare. HAI CU ALEA 6 PISTONE.

gelu_r 23-12-09 21:32

1 Attachment(s)
verdele ala individual e greu de intretinut si nu cred ca o sa iti placa mereu , ba oi sa ti placa ba nu , cu toate ca e unic , eu nu as faceo ...

Dar cauta o culoare ceva de individual de BMW , eu unu acum daca as vopsi o as face o culoarea aia de seria 6 individual.

La baza este un foarte frumos gri sobolan , care noaptea la lumina da spre bleau.

xxdadixx 23-12-09 22:16

Gelu, urata nu-i culoarea aia verde, si e ffff rara de aia am pus-o. nici eu nu as face o pisica asa. Cred ca in poza pusa de tine culoarea e SEPIA, ar mai fi asemanator BRASS si stratusgrey cum am eu :P dar nu sunt culori de E36.

gelu_r 23-12-09 22:45

Da dar mai putin conteaza sa fie de e36 , e bine ca e culoare de BMW si e rara , eu unu daca nu aveam culoarea aia pe masina care ma facut sa las masina aceias culoare , cu siguranta o faceam ori laguna seca ori ceva frumos de individual :D

Marian_nebunu 24-12-09 12:49

ori o las boston grun,ori o fac dakar GELB !
atat ......... !

madalin_m3 24-12-09 15:03

hey jon......vezi ca yo am terminat cu inmatriculareaȘ))......hai shi tu

Marian_nebunu 24-12-09 15:50

Jantele de vanzare pentru cei interesati ! https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...-raritati.html

RideTheRiddle 24-12-09 16:02

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2916919)
Fiji green 413 Nu cred sa fie asa ceva prin Romania :D

este una in craiova identica cu asta din poza, si nu verdele ala nu se intretine usor, tre sa ai sange in cojones sa vopsesti un singur element al masinii, o stiu din proprie experienta

Marian_nebunu 25-12-09 08:53

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2919543)
este una in craiova identica cu asta din poza, si nu verdele ala nu se intretine usor, tre sa ai sange in cojones sa vopsesti un singur element al masinii, o stiu din proprie experienta

fosta mea masina tot verde era dar (386 farngrün metallic) pisica este (bostongrün metallic)

oricum am vopsitor bun;) nici nu imi fac probleme :) e46le a fost vopsit in fata tot (aripi capota bara) si aripa stanga spate, si pragul dreapta;) si omu care a luat-o mi-a zis,"frate imi place ca nu a mai fost lovita,arata bine masina ,nu a fost vopsita imi place"
prin asta vreau sa spun ca nu au iesit diferente de culoare!
deci nici pe piese nu imi fac probleme dar vreau eu sa o vopsesc pe toata :D sa fie ea tipla :D
oricum "vine adidasiii zilele astea ":Xmi-a adus mosu cizme :)

si nu va ganditi ca mi-a dat tata vreun ban :) le iau din banii mei :D ba din contra cu tata m-am certat:))) a zis ca muncesc pentru o masina :D
nu stiu ce model de jante sunt:) oricum stiu ca sunt "BBS" au buza de 8.5j si et 13
am sa pun gume 215.45.17 si sper sa dea bine p masina :D iar legat de pasagerii din spate ii anulam pana in martie aprilie :D cand umflam aripile si vopsim toata masina :D

ady_viteza 25-12-09 09:00

Daca nu ma insel sunt modelul de M cross spoke 42.....oricum arata foarte bine modelul asta:D

Marian_nebunu 25-12-09 09:01

6 Attachment(s)
asa ca pastrez traditia ;)
badboy pe drept :D culoarea verde :D in 2 zile si aceleasi jantele late ;) incep deja sa traiesc un vis care nu credeam ca mi-l voi realiza sa ajung sa imi iubesc pisica atat de tare cat imi iubeam e46 pana sa il lovesc si sa ii pun 2.8 :)(pentru cei ce nu stiu eu aveam de gand sa tin acea masina deja aveam banii sa ii pun 2.8 dublu vanos)si cu 4 zile inainte sa iau salariu si cu banii ce ii mai aveam p dreapta sa imi pun 2.8 ,am avut un ghinion mizerabil si am lovito :( si toti banii mei stransi intr-o perioada de 3 luni sau dus in 2 secunde de neatentie cat m-am uitat in oglinda si fraeru din fata franase)

si apropo;) uite-te RideTheRiddle atent la capota mea;) in poza cu accidentul sa vezi si la mine cand m-am lasat pe mana unui vopsitor care nu a nimerit culoarea :D

All times are GMT +2. The time now is 10:55.

- Copyright 2026 4Tuning