![]() |
Re: Dacia 1300 by Dacia Performance Club:D
Fa ceva cu pompa aia de frana.inainte sa o pui in functiune fa-i o verificare si eventual schimba garniturile prin ea.stand asa uscata de multa vreme mai mult ca sigur a facut rugina la interior ca vad ca nu ai lichid in ea...
|
o batrana care va lasa urme grele in asfat felicitari
|
Multumesc mult 8)
|
Frumoasa masinuta! :-)
As avea o intrebare.... aripile fata de unde le-ai procurat ca stau foarte bine pe ochelari.... ai lucrat ceva la ele sa le aduci colturile in continuitate cu capota sau au culcat din prima la locul lor? :D |
Evazări de VW, banchetă de VW, motor de VW, cāt la sută mai e dacie?
:twisted: |
Quote:
O să iasă ceva frumos din maşina asta . |
Mah nus cat la suta mai e dacie dar nu conteaza ce pui pe ia conteaza cum o faci ca la o adica o fac pentru mine :oops:
|
1 Attachment(s)
o poza cand era la inceput :rolleyes2
|
salut, din cate vad eu carburatorul e monopunct si nu prea o sa faci mare lucru cu el. injectia mono nu o poti modifica, poti scoate rezultate mai bune daca ii pui o pompa de benzina cu presiune mare dar nu iti va merge bine deloc. iti va da multe erori. sfatul meu e sa ii pui un carburator dublu corp de volkswagen de 1.8 de 90 cp sau de 2.0...
|
Multumesc mult de tot 8)
|
ce bine arata masina bravoo, imi place :D
chiar o sa iasa calumea! bafta la proiect |
Quote:
|
Discutabil punctul tau de vedere si stiu cativa baieti de pe-aici care te-ar contrazice (ma refer la faza cu mormanul de fiare si la facutul de minuni). Si nu, nu toti pleaca (plecam) de la asa ceva. NU CONFUNDATI Daciile 1300 '69-'72 cu alea facute ulterior. Intamplator, baza de plecare a masinii in cauza a fost una foarte buna, motiv pentru care si rezultatul final are premize serioase de a fi la fel.
|
Quote:
|
Eu nu vreau sa ma cert in general, dar ma rog...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning