Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - VENOX (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/151262-machetele-mele-venox.html)

VENOX 16-01-10 23:36

Re: Machetele mele - VENOX

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2981783)
Care dintre ele:lol:? Dar sigur cred ca este vorba despre Road Runner, ala e mai greu de gasit:sad:

LE: Ce rau imi pare ca n-am luat Mini-ul cand am avut ocazia, foarte intersanta ideea cu pop-off body;)

Road Runner-ul e... parca vad ca nu il mai gasesc si raman cu ochii in soare :( .

Sincer, acum ca am vazut ce face Mini, imi parea rau si mie daca nu il luam.

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2981790)
zici ca e buggy fara caroserie. arata ok si cu si fara caroserie

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 2984073)
Fain transportorul Scania si Mini e super tare asa demontabil.

Ma bucur ca va plac! :-)

Iar azi continui cu prezentarile:

Porsche Carrera GT (1/64) Hot Wheels (concurenta pentru Eugen :lol: )

Ford Fusion (1/64) Hot Wheels

gabitzUU 17-01-10 02:30

Nu's fan porsche dar asta arata bine :D

Racer21 17-01-10 09:27

Arata chiar misto Carrera GT-ul, pentru scara lui...:-)

p.s.: am si eu Ford Fusion

VENOX 17-01-10 21:42

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2984806)
Nu's fan porsche dar asta arata bine :D

Sa fiu sincer are niste scapari, cred ca din cauza matritei folosite.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2985056)
Arata chiar misto Carrera GT-ul, pentru scara lui...:-)

p.s.: am si eu Ford Fusion

Am luat Fusion-ul ca nu aveam nici o masina de politie, si am zis ca hai sa fie una. :D

e30_eVG3n 17-01-10 21:54

Fusion-ul il am si eu pe negru, e un model interesant;-)
Mi se pare mie, sau si la Carrera GT al tau vopseaua e cam coaja de portocala? La al meu asa e:-(

VENOX 17-01-10 23:24

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2987344)
Fusion-ul il am si eu pe negru, e un model interesant;-)
Mi se pare mie, sau si la Carrera GT al tau vopseaua e cam coaja de portocala? La al meu asa e:-(

Ce defecte nu are Carrera asta... :lol:

Dar azi pun ceva mai bine lucrat, doua machete care imi sunt foarte dragi.

Roll Cage (1/64) Hot Wheels

VW Type 181 (1/64) Hot Wheels

Enjoy! 8)

e30_eVG3n 17-01-10 23:30

Dragut Vw Thing, cred ca il iau si eu daca-l mai gasesc:-)

Creative256 18-01-10 00:11

Si pe langa VW ala am trecut de cateva ori ca erau alte prioritati, dar sper sa mai dau de el , e tare fain. Nu stiam ca decapoteaza, nais;)

gabitzUU 18-01-10 17:37

haha VW am vrut sa il iau si eu dar mi s-a parut totusi uratel,dar acum l-am vazut mai bine mai ales ca ramane cabrio :D Felicitatiuni

Bubu21 18-01-10 18:06

Ce bine arata VW:D
Felicitari;)

VENOX 18-01-10 18:26

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2987717)
Dragut Vw Thing, cred ca il iau si eu daca-l mai gasesc:-)

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2987799)
Si pe langa VW ala am trecut de cateva ori ca erau alte prioritati, dar sper sa mai dau de el , e tare fain. Nu stiam ca decapoteaza, nais;)

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2989931)
haha VW am vrut sa il iau si eu dar mi s-a parut totusi uratel,dar acum l-am vazut mai bine mai ales ca ramane cabrio :D Felicitatiuni

Quote:

Originally Posted by Bubu21 (Post 2989976)
Ce bine arata VW:D
Felicitari;)

VW-ul... nici eu nu am fost prea hotarat inainte sa il iau, e drept ca de cateva ori l-am vazut si nu l-am luat, dar intr-o zi nu am gasit altceva si l-am luat. Cand am ajuns acasa si m-am uitat mai atent la el, mi-am dat seama ca e mult mai misto decat credeam.

Stay tuned, in seara asta prezint ultimele doua Hot Wheels-uri inainte sa incep cu cele la scara 1/24. In idea asta, voi face o pauza de HW-uri si astept sa se refaca stocurile mai bine si sa mai apara si la noi noutati pe 2010. Plus de asta intre timp s-au adunat si astea mari, asa ca merita putina atentie.

Creative256 18-01-10 20:57

Bun bun , sa mai vedem si alte marimi :-D

Racer21 18-01-10 21:06

Stimate domn Venox, stiti ca v-am mai spus sa incepeti cu prezentarile de 1/24, dar dvs. ati fost tot cu batman-batman, si pana la urma tot cu HW am ramas. Deci, va rog puneti si cele la scara 1/24, ca altfel eu nu mai postez in threadul asta...sa fie clar!

:lol:

Creative256 18-01-10 21:14

VENOX mamaliga ta cu T-Hunts ne scoase din cutie :-D am prins azi un Neet streeter din 2009 si acuma nu imi vine sa il scot ca am vazut ca is destul de rare si scumpe pe ebay ;). Nu stiu ce o sa fac pana la urma ca imi place tare si vreau sa ma "joc" cu el :-)

VENOX 18-01-10 21:20

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2990658)
Bun bun , sa mai vedem si alte marimi :-D

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2990706)
Stimate domn Venox, stiti ca v-am mai spus sa incepeti cu prezentarile de 1/24, dar dvs. ati fost tot cu batman-batman, si pana la urma tot cu HW am ramas. Deci, va rog puneti si cele la scara 1/24, ca altfel eu nu mai postez in threadul asta...sa fie clar!

:lol:

Gata gata, am zis, seara asta mai pun 2 si de maine incep cu alea mari :lol: Imi cer scuze Racer ca ti-am pus rabdarea la incercare ;)

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2990740)
VENOX mamaliga ta cu T-Hunts ne scoase din cutie :-D am prins azi un Neet streeter din 2009 si acuma nu imi vine sa il scot ca am vazut ca is destul de rare si scumpe pe ebay ;). Nu stiu ce o sa fac pana la urma ca imi place tare si vreau sa ma "joc" cu el :-)

Pe mine nu ma intereseaza ce vrei tu, NU IL SCOTI DIN CUTIE!!!!

Sau daca il scoti, trebuie sa o faci cu o grija foarte mare!!! Sa il poti lipi la loc, desi eu nu iti recomand!! Eu in momentul asta am 7 dinalea de pompieri, si doar asa m-am indurat sa desfac unul, si tot l-am resigilat :lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning