![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
5 Attachment(s)
Quote:
Sincer, acum ca am vazut ce face Mini, imi parea rau si mie daca nu il luam. Quote:
Quote:
Iar azi continui cu prezentarile: Porsche Carrera GT (1/64) Hot Wheels (concurenta pentru Eugen :lol: ) Ford Fusion (1/64) Hot Wheels |
Nu's fan porsche dar asta arata bine :D
|
Arata chiar misto Carrera GT-ul, pentru scara lui...:-)
p.s.: am si eu Ford Fusion |
Quote:
Quote:
|
Fusion-ul il am si eu pe negru, e un model interesant;-)
Mi se pare mie, sau si la Carrera GT al tau vopseaua e cam coaja de portocala? La al meu asa e:-( |
9 Attachment(s)
Quote:
Dar azi pun ceva mai bine lucrat, doua machete care imi sunt foarte dragi. Roll Cage (1/64) Hot Wheels VW Type 181 (1/64) Hot Wheels Enjoy! 8) |
Dragut Vw Thing, cred ca il iau si eu daca-l mai gasesc:-)
|
Si pe langa VW ala am trecut de cateva ori ca erau alte prioritati, dar sper sa mai dau de el , e tare fain. Nu stiam ca decapoteaza, nais;)
|
haha VW am vrut sa il iau si eu dar mi s-a parut totusi uratel,dar acum l-am vazut mai bine mai ales ca ramane cabrio :D Felicitatiuni
|
Ce bine arata VW:D
Felicitari;) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Stay tuned, in seara asta prezint ultimele doua Hot Wheels-uri inainte sa incep cu cele la scara 1/24. In idea asta, voi face o pauza de HW-uri si astept sa se refaca stocurile mai bine si sa mai apara si la noi noutati pe 2010. Plus de asta intre timp s-au adunat si astea mari, asa ca merita putina atentie. |
Bun bun , sa mai vedem si alte marimi :-D
|
Stimate domn Venox, stiti ca v-am mai spus sa incepeti cu prezentarile de 1/24, dar dvs. ati fost tot cu batman-batman, si pana la urma tot cu HW am ramas. Deci, va rog puneti si cele la scara 1/24, ca altfel eu nu mai postez in threadul asta...sa fie clar!
:lol: |
VENOX mamaliga ta cu T-Hunts ne scoase din cutie :-D am prins azi un Neet streeter din 2009 si acuma nu imi vine sa il scot ca am vazut ca is destul de rare si scumpe pe ebay ;). Nu stiu ce o sa fac pana la urma ca imi place tare si vreau sa ma "joc" cu el :-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Sau daca il scoti, trebuie sa o faci cu o grija foarte mare!!! Sa il poti lipi la loc, desi eu nu iti recomand!! Eu in momentul asta am 7 dinalea de pompieri, si doar asa m-am indurat sa desfac unul, si tot l-am resigilat :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning