![]() |
Re: Desenele mele: sergini0
Quote:
auuu...ma lovit ceva la inima..... cum reusesti sa faci hasura asa? |
Game over for the rest of us :)))) damn..arata incredibil..pause the pencil in respect!
|
Foarte foarte frumoase desenele !Imi place la nebunie cum faci hasura si reflesiile masinilor.Imi poti spune te rog frumos ce creioane folosesti ?(marca si modelul)
Bafta in continuare! |
Derwent Graphic, dar lucrez în stilul asta de când desenam cu un set de creioane de 5 roni... Pe la 12 uploadez ce-am lucrat până acum.
|
Si de unde pot sa le cumpara se gasesc la librarii ?Tu le-ai comandat de pe net?
|
Creioane Derwent Graphic am si eu.Daca locuiesti in Bucuresti ( ca si mine) poti ssa mergi la Piata Izvor cu metroul.Prin aporpiere de sediul BCR (sa nu mai stiu ce banca) este un magazin cu tot felul de chestii legate de hobby-uri,printre care si creioane.
Apropo...foarte frumos desen :yikes: :yes: |
E din Slatina baiatul Criss..
Sergiu..am observat o eroare..stergatorul din stanga e cu mult mai mic decat cel din dreapta..poate inca mai poti corecta..spor! |
Silviu, cobra coupé cu facelift din fotografia după care desenez le are la fel, probabil nu sunt de dimensiuni identice, nu ştiu... Aseară n-am mai uploadat pentru că n-am fost mulţumit de cum mi-a ieşit haşura, o să mai corectez şi când o să mai avansez mai pun fotografii, dar în viitorul apropiat nu mai am timp să desenez...
|
2 Attachment(s)
Vă promisesem acum două săptămâni fotorgrafie cu ce lucrasem în ziua aia, dar nu mi-a plăcut cum a ieşit aşa că m-am făcut că am uitat:oops:. În seara asta mi-am dedicat trei ore ca să şterg o mare parte din haşura interiorului care se vede prin parbriz şi să o refac mai fin (am umblat puţin şi la ştergătoare). Nici acum nu e chiar exact ce-mi doream dar ca de obicei la sfârşit dau rateuri, din cauza oboselii cred.
Prima fotografie e de pe 4 Februarie, din ziua în care am postat că o să-l uploadez şi a doua este după modificare. |
A iesit fain de tot interiorul. In rest ... de-abia astept sa vad masina terminata. :D
|
Bai , sa iti dea dumnezeu sanatate sa il termini :lol:
|
1 Attachment(s)
Update dupa încă trei ore de muncă azi dimineaţă...
|
Cel mai tare parbriz pe care l`am vazut vreodata :))) geamurile din lateral nu sunt asa exceptionale..mna..reflexia nu`mi prea place..dar parbrizul ala..doamne !
|
Intr-adevar, parbrizul arata superb ... cata rabdare poti avea :-) cat ti-a luat sa il hasurezi ?
|
Silviu, geamul din lateral e mult peste parbriz la haşură şi reflexii, cel puţin asta e părerea mea că doar am lucrat la el... E mai de efect de exemplu reflexia ramei cromate în geam (în partea din spate - dreapta desenului), şi îmbinările dintre haşuri de tonalităţi diferite le-am făcut ceva mai fin decât la parbriz unde şi acestea şi haşura sunt mai aspre puţin. Cu alte cuvinte, geamul din lateral e mai de efect pentru că acea zonă e alcătuită din ce se reflectă suprapus cu bancheta spate, pe când pe parbriz sunt doar nişte dungi în stânga reflectate şi cam atât, în rest e doar ce se vede înăuntru.
Andrei, am postat pe pagina aceasta şi precedenta legat de timp. Haşura parbrizului a ştergătoarelor şi oglinzii din stânga desenului a durat între şase şi opt ore, şi încă vreo trei retuşatul de aseară. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning