![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
15 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Azi avem: Ferrari 456GT (1992) 1/18 Bburago Italy (si promit sa nu fie ultimul Ferrari 1/18, sper sa urmeze cat de curand inca 3) (multumesc alz0norbert) Macheta are vreo 10-11 ani, arata impecabil, pastrata exemplar, se deschide totul la ea, directie activa. Nu are minusuri. Pun si o poza cu 3 HW-uri pe care le-am gasit azi ramase pe stoc din 2009, modele care nu le-am mai vazut deloc pana acum in magazine:-) |
Numa frumuseti in postul asta ! Felicitari !
|
foarte frumoase hw
|
Foarte frumos Ferrari, mai ales la ce varsta are macheta arata impecabil.
|
Chiar foarte tari Mitsubishi-rile :X Succes in continuare!
|
Oho dar tu incepi serios sa te pui pe Ferrari, bravo, tine-o tot asa! :D
|
15 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Azi, ultima macheta 1/18 pana... peste putin timp... o sa vedeti voi:D: Volkswagen Beetle (1955) 1.000.000th 1/18 Bburago Italy Macheta cumparata impreuna cu 500-le, deci are vreo 12 ani, se deschide tot, directie activa. Minus: o mica fisura a parbrizului pe partea dreapta. Aseara mai vazusem 3 HW-uri, dar nu mai aveam bani... asa ca am fugit azi dupa ele si le-am mai gasit. De maine pana luni plec intr-o tabara, asa ca n-o sa pot posta zilele astea, dar de luni revin:D |
Mi-au placut ultimele doua, se vede ca erau facute in vremurile bune... Distractie faina in tabara!
|
Mersi fain!
S-au dus vremurile alea... pacat! Dar HW-urile nu-ti plac? |
Pe Dodge il stiu ca il am si eu si intr-adevar e fain, iar pe restul astept sa le prezinti cum trebuie sa ma pot pronunta :D
|
N-o sa fii dezamagit;-)
La Grand National si Sooo fast se deschide capota, iar Hemi 300C are niste jante:shock: Saptamana viitoare, stay tuned:) |
Foarte tare broasca. Si eu am cautat mult modelul asta bburago si nu l-am gasit. Cred ca intra in top 5 bburago :) din tot ce au scos ei.
|
Mersi;-)
Hmmm... top 5... si care crezi ca ar fi celelalte 4? Sincer, nu m-am gandit niciodata la asa ceva:-) |
Broscuta aia e chiar pe gustul meu! Felicitari ca ai reusit sa o ti asa 12 ani, HW alea proaspat gasite le vanez si eu de o vreme (fara Dodge care il am) ca sa mai pun la colectia de old Hot Rod :-D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning