Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seatul meu minor ! (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/146887-seatul-meu-minor.html)

VladM 02-06-10 13:38

Re: Seatul meu minor !

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 3409557)
Cu tapiteria te rezolv eu, Delma a dat 1000 ron si ii din piele ecologica, eu iti fac din piele adevarata, cum era seaua mea, si am mai multe culori disponibile, si iti fac tot interiorul pe la 800 ron cu tot cu manopera.

Cand voi avea banii pentru asta la tine voi apela,doar nu ma duc la altii,vin la un prieten,face si el un ban dau si eu mai putin. Tre sa traim toti.

scturoag 02-06-10 23:59

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3410236)
Cand voi avea banii pentru asta la tine voi apela,doar nu ma duc la altii,vin la un prieten,face si el un ban dau si eu mai putin. Tre sa traim toti.

Frate, asta-i pret de nimic... stii foarte bine ca Delma a dat 10 milioane pe interior de musama.... eu iti iau 7-8 cu piele adevarata, in functie de culoare...

VladM 13-06-10 17:24

4 Attachment(s)
Sa nu moara topicu.

scturoag 13-06-10 17:42

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3437914)
Sa nu moara topicu.

Ce bine au iesit :X
Noutati la masina ?

VladM 13-06-10 17:46

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 3437974)
Ce bine au iesit :X
Noutati la masina ?

Asteapta tata sa iau examenul sa se duca cu vopseaua la om :)) O zis ca pana nu iau examenul nu se duce. Si inca nu-s gata,vreau sa fac marginea aia care vine in zig-zag cu o pensula cu negru :)

miri 13-06-10 21:39

exact genti de astea miam luat eu la golf dar lam vandut :)) eu leam luat cu 150 ron fara cauciucuri ..

VladM 14-06-10 00:01

Quote:

Originally Posted by miri (Post 3438524)
exact genti de astea miam luat eu la golf dar lam vandut :)) eu leam luat cu 150 ron fara cauciucuri ..

Eu am dat 200 de ron pe jante,doar 2 dintre ele aveau/au cauciucuri.

VladM 14-06-10 11:38

Rog un moderator sa-mi inchida threadul,nu mai am loc de "smecheri" pe forumul asta. Tin sa precizez ca proiectul va continua,dar nu va mai fi prezentat aici.O zi buna !

RIcKO 14-06-10 12:57

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3439770)
Rog un moderator sa-mi inchida threadul,nu mai am loc de "smecheri" pe forumul asta. Tin sa precizez ca proiectul va continua,dar nu va mai fi prezentat aici.O zi buna !

nu ii baga pe toti in seama ......lasa proiectul sa curga , e plin forumu de handicapati ....numa acuma ti-ai dat seama , nu te cobora la nivelul lor pt ca au mai multa experientza si te inving , stiu despre cine e vb , stai linistit ......nu are viitor ...

VladM 14-06-10 13:20

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3439948)
nu ii baga pe toti in seama ......lasa proiectul sa curga , e plin forumu de handicapati ....numa acuma ti-ai dat seama , nu te cobora la nivelul lor pt ca au mai multa experientza si te inving , stiu despre cine e vb , stai linistit ......nu are viitor ...

Faza e ca oricat am incercat tot nu am reusit. M-am limitat la threadul meu,masina mea si inca cateva,foarte putine threaduri pe unde am mai scris unde sunt baieti de comitet si tot se trezeste cineva cu cate ceva,asa ca m-am gandit ca mai bine ma limitez doar la citit si atat. Nu suport,nu admit sa ma ia cineva peste picior,care nici macar nu stie cine sunt si ce-mi poate pielea sa vorbeasca la adresa mea,asa m-am invatat,si nu suport !

morpheusmaster 14-06-10 13:47

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3439770)

Ce'ai ma vladutzu, iar teai suparat pe forumisti??? Ia zi mie care tea suparat sa'i fac si eu un report post :).

Nu mai fi gagiu suparat si iati acolo plastic si fa'ti maina ca trece vara...

miri 14-06-10 17:13

scuze daca eu team suparat cu ceva...dar nu a fost cu intentie te`a deranjat ca am zis pretul ? scuze daca asta a fost...is si eu nou pe aici

on:abea astept sa it vad masina

VladM 14-06-10 18:28

Quote:

Originally Posted by miri (Post 3440566)
scuze daca eu team suparat cu ceva...dar nu a fost cu intentie te`a deranjat ca am zis pretul ? scuze daca asta a fost...is si eu nou pe aici

on:abea astept sa it vad masina

Nu frate,stai linistit,e vorba de o altercatie mai veche cu un "smecher",tu nu ai nicio treaba. Imi cer scuze ca tu ai inteles gresit dar nu ti se adresa postul. Imi cer scuze,nu mai vreau sa inchida topicul,multumesc baietilor care ma sustin si care au incredere in mine.

miri 14-06-10 18:41

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3440735)
Nu frate,stai linistit,e vorba de o altercatie mai veche cu un "smecher",tu nu ai nicio treaba. Imi cer scuze ca tu ai inteles gresit dar nu ti se adresa postul. Imi cer scuze,nu mai vreau sa inchida topicul,multumesc baietilor care ma sustin si care au incredere in mine.

ii mai bine,abea astept sa vad cum iese masina si sa te vad la volan :>

VladM 16-06-10 14:03

4 Attachment(s)
Multumesc miri pentru incredere. Si ceva muzica trebuie,nu ? Partea aia gri nu-mi place deloc,o sa o vopsesc negru.

All times are GMT +2. The time now is 04:20.

- Copyright 2026 4Tuning