![]() |
Re: De unde vine nick-ul fiecaruia ?
La mine de la id de mess.pana la urma hot nu venea de la fierbinte ci pur si simplu eu am vrut sa cred ca sunt hot sau hotz,credeti voi ce vreti.
|
"Hotz" e solutia tuturor problemelor :))
|
liwiu_evo=liviu(numele meu)+evoLUTION ;)
|
DJ-ul - nush de unde drq mi-a venit nicku asta...asa intram pe hub pe dc++..l-am folosit mult timp pe net si unii prieteni ma striga asa..
|
cu nikul meu e o adevarato poveste....de pe vremea cand eram in liceu........din lipsa de activitate un coleg a scris pe un geam jegos prescurtarea numelui meu vio de la viorel dupa care in ziua urmatoare a mai aparut ul L viol dupa care a devenit violoncel mie mi sa parut k ca nik de net VioLo........iar 69 de la cred ca stiti voi :oops: :oops:
|
Hmm nicul meu hmm e o intreaga poveste knd eram mai mik am fost pe la niste tovarashi pe la Arad prin partile alea si acolo am cunoscut o familie care avea avea probleme cu "Mafia cu prastia" adik niste oameni care le cerea bani de protectie degeaba si m-am bagat eu sa ii ajut nu ma cunosteau nu ii cunosteam si imi placea de fata lor si i-am ajutat riscandu-mi viatza si knd am plecat de acolo fericit de fapta buna care o facusem copilul lor in varsta de 4 ani a zis ptr pria data mamei sale "Strainul , Nenea" si asha mi sa pus nicul eul-am adaptat in limba engleza in rest alte nicuri "Godfather" initial a vrut sa fie omu bun ca sunt un om bun care face numai bine mai ranitul ca am multe rani alias -RtpuNo1- ptr cine stie stie si am atat! :)
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=25937 |
al meu nu are nici o poveste...pur si simplu a fost creat din dorinta de a fi unic(yo si supermarketul, dar eu am fost prima :lol:) si se trage de la id de mess, care nu vroiam sa sune gen: scumpik, dulcik, etc
|
Al meu vine de la numele meu, mai precis initialele si anul de nastere. I(Y)onutOvidiuBudriga_87
|
Quote:
|
numele meu de la avatar de la masina pe care o detin.
|
Nick-ul meu vine de la porecla mea .
|
Cu nick-ul acesta mi-am inceput eu acu' multi ani perioada de glorie la Counter-Strike, care a apus ... Acu multa lume care ma stie de atunci imi spune Rookie ... pur si simplu mi-a placut, nu are nici-o legatura cu nimik ...
|
nick-ul meu il am de la cs...DrifTinG.AlpInE .....si ma gandeam ca daca e un forum despre masini/tuning sa pun numele Drifting
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning