Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!! (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14626-2006-subaru-wrx-sti-vs-2006-mitsubishis-lancer-evo-mr.html)

andrei_patraucean 09-10-06 22:22

Re: 2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!!

:p asta asa e, dar nu-i asa mey radu_lkv, ca fetele care iti apreciaza masina, sunt mai deosebite;) oricum, femeile chiar nu se pricep la masini(si nu ma refer doar la condus), de exmplu, 70-80% din fetele care au masini, nici nu stiu capacitatea cilindrica sau cati cai putere au propriile vehicule, sa nu mai vorbim de comparatiile complet aberante intre alte masini(am auzit ieri pe una care considera o skoda fabia "cu mult mai buna" decat un bmw 330xd >>>cand am auzit, am inceput sa ma inchin ca ambele maini, sa nu mai zic ce argument avea: "skoda era mai frumoasa ca era rosie, iar bmwul era urat ca era argintiu :| ") asa ca te cred cand zici ca din sutele de fete, doar 3 iti apreciaza masina:) la femei n-ai ce sa le ceri mai mult cand vine vorba de masini

WarlorD 31-10-06 21:26

Quote:

Originally Posted by ducu (Post 348542)
Eu am votat cu Evo IX....(am votat cu el si in realitate :) )
In legatura cu MR, IX RS si IX GSR...asa se numesc in America versiunile de EVO!
MR-ul nu are mai multzi cai!!! Toate au la fel....difera echiparea!
RS-ul are echiparea cea mai proasta dar are si cu 150 de kile mai putin!!!!! Deci e belea!
GSR-ul e echiparea pe care o am eu... are si unele echipari de confort!

Aaaa de ce am votat EVO.... trebuie sa il conducetzi ca sa intzelegetzi....jur!!!

Te inteleg frate EVO-ist te inteleg perfect! ;) Si tre sa il conduceti cu 120 km/h dupa care sa trageti brusc de volan si spre mirarea voastra o sa ramaneti pe sosea ! ... ;) in timp c acelerati desigur;)

f1anatic 01-11-06 00:35

T3h thread that never dies. Get a life. Either one is just fine and as easily tuned. Of course I own neither...and what do I know ?

I will take the STi gearbox, a Cusco front LSD, Zeal XS Coilovers...and with the shit I already have, I am cool, done and gone and you'll never hear from me again. Thank you.

Ah si ca veni vorba (nu am citit decit ultimle 2 pagini): nu prea impresionezi fete cu EVO sau STi ! Viteza si acceleratie nu este totul...trebuie si spatiu, si comfort, si loc pt. craci si oglinda luminata, si caldura la popou si pele de maimuta pe scaun, si navi, si muzica, si usor de parcat si fara sa fie nevoie sa o intretii, si bluetooth, N+1 airbaguri, etc

Asta in cazul nefericit cind ai nevoie de masina-aspirator ca sa agati o fata ! Poate daca esti mai atent ce iese cind deschizi ciocul, apari cu o floare si nu asculti manele si nu afisezi ca te dau €uroii afara din casa...in ciuda faptului ca platesti tu consumatia la un restaurant decent...poate vei avea mai mult success.

Sau poate nu mai sint eu la curent cu realitatile de acolo si sint old-fashioned. Anyways...I live and play in my world. Anyways, ca rezumat ? EVO vs STi ? Sorry...dar nici una.

SEBASTIAN 03-11-06 07:15

pentru suma asemanatoare se poate asta: dar nu pot atasa poza...

SEBASTIAN 03-11-06 20:04

daca nu-ti place viteza...

tom 04-11-06 00:47

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 609825)
daca nu-ti place viteza...

o zici de parca ai compara un logan cu ferrari....oricum nu ma astepta la mai altceva...

bc-19-ami 04-11-06 02:04

[B]interesanta comparatie...dak e sa aleg performante as alege EVO..sa fim seriosi,sta mai bine in curbe si are un comportament care cere respect...dak e s-o luam dupa dotari si "fitze" as alege STI...are un look mai interesant si e fabricat mai cu gust..parerea mea e k EVO e cam spartan si de calitate inferioara la materiale folosite in interior...

bc-19-ami 04-11-06 02:06

interesanta comparatie...dak e sa aleg performante as alege EVO..sa fim seriosi,sta mai bine in curbe si are un comportament care cere respect...dak e s-o luam dupa dotari si "fitze" as alege STI...are un look mai interesant si e fabricat mai cu gust..parerea mea e k EVO e cam spartan si de calitate inferioara la materiale folosite in interior...

SEBASTIAN 04-11-06 05:34

Glumiti, vorbiti de masini pe care sunt convins ca multi nu stiti cum e sa le conduceti si daca ar fi sa le conduceti nu cred ca stiti cum sa o faceti la limita.

Cum sa stea vreodata un EVO in curbe mai bine ca un STI de aceeasi generatie, e doar mai manevrabil si mai bun de joaca dar asfaltul il tine mult mai bine STI.

Voi alegeti ce vreti eu daca nu ar fi jegosi unii tot un STI as lua!

WaRiO 04-11-06 07:47

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 345326)
ce e aia lancer evo MR?

MR vine de la Mitsubishi Racing...e o editie "speciala" daca vrei sa-i zici asa.:D

WaRiO 04-11-06 07:54

Ambele ar avea loc in garaj la mine...da tre sa recunosc ca primul ar intra MR-ul...oricum sunt masini pe care nu cred ca le vom vedea pe la noi...poporu nostru e ahtiat dupa germane...bleah...

Gogu02 04-11-06 10:58

N-am mai scris la subiectu asta cam de mult!
Cate zile v-om avea disputa intre EVO si WRX STi o sa ramana foarte incrancenata. Fiecare prefera una sau alta (eu prefer EVO - si cred ca cu el o sa mor), dar ce e important e ca din aceasta competitie intre 2 super puteri ale asfaltului se naste progresu tehnologic, si care nu are nici o legatura cu ce schimbator de viteze e mai bun de supt (stiti voi discutiile de mai sus cu femeile), care de la aparitia acestor 2 monstrii a avansat in asa hal incat cred ca daca le-ar limita cilindreea la 1000 cc ar fi in stare si cei de la EVO si cei de la STi sa aduca masinile tot pe la 300 CP (poate chiar ar depasi limita de 300).

Nu stiu cati dintre voi v-ati uitat la documentare pe la TOP GEAR sau 5`th GEAR, dar diferentele intre cele 2 sunt atat de mici incat in anumite conditii (circuit) ele mici nu mai conteaza, ce conteaza fiind mana pe care o are pilotul. Sti are motor mai bun decat EVO, in schimb EVO cu certitudine are viteza de varf mai mare in curbe decat STi.

Eu unul astept in continuare sa vad replica celor de la SUBARU in fata lui LANCER EVO 10, care dupa cate se spune spulbera si STi 2006 si MR si chiar si Audi RS 8 (cel putin asa vor constructorii)!

Asteptam sa vedem ce-o sa iasa.....:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

Gogu02 04-11-06 11:21

Hai sa va spun parerea mea si de aspect!

Amandoua sunt spartane rau de tot: adica nu le poti compara nici pe una nici pe cealalta nici macar cu o SKODA la capitolul confort! Sunt facute special sa manance asfaltu, si cui nu-i convine confortul oferit sa faca bine sa-si ia gandul de la ele!

Exteriorul e praf si la una si la alta; ce masina de F1 vi se pare o excelenta a DESIGNULUI??? STi in primu rand are coada aia de randunica, zis si eleron, asa diforma de iti vine s-o scuipi cand o vezi; priza de aer e fenomenal de enorma si daca va uitati din fata ziceti ca e unu cu nasu spart de la cati pumni a luat la box. LANCERU` in schimb arata de zici s-a jucat unu mic cu o macheta de ferari si la lovit de toti peretii!!! :lol: :lol: :lol: Si toate astea se datoreaza faptului ca aerodinamica nu e placuta ochiului dar e foarte eficienta, iar prizele mari de aer sunt necesare pentru a raci motoarele si alea tine la niste temperaturi cat de cat normale!

Interiorul sa zicem ca se mai poate face ceva cu el, desi nici acesta nu a fost creat sa ofere confort, ci a fost facut sa functioneze foarte bine si s-a tinut cont de ergonomie, nu de confort (pt cei care nu stiu uitati-va in DEX care e diferenta intre confort si ergonomie).

SEBASTIAN 04-11-06 17:04

Quote:

Originally Posted by WaRiO (Post 610110)
MR vine de la Mitsubishi Racing...e o editie "speciala" daca vrei sa-i zici asa.:D

verifica la concurenta S2004

ono41 04-11-06 19:38

Atat de mult sa scris in topicul asta incat m-a luat capul si nu am avut rabdare sa citesc tot pt k sunt f multe porcarii in mai toate paginile.
Parerea mea e ca aceste doua masini sunt atat de tari si asemanatoare incat orice ati spune urat despre una sau alta e de *** rau de tot.
Sunt super masini, amandoua, si la fel de manevrabile, puternice, frumoase, agresive, ETC...asa ca incercati sa nu mai scrieti porcarii pt k nu are rost

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning