![]() |
Re: 4TuningFESTIVAL 2009 - 3-4 octombrie - Baneasa Shopping City
1 Attachment(s)
Am prins momentul in care s`a produs accidentul dar nu in totalitate:???: ....
Aiurea faza dar oricum spectacolul a fost unu pe cinste! Chiar si in ploaie :lol: O sa revin cat de curand cu un film.:D |
Ii rog pe cei care cunosc castigatorii sa-i posteze pe forum pe categorii
|
Zdrang????
Am vazut ca stimabilii domni de la prima au dat o stire cu un accident petrecut astazi. Nu s-a spus mare lucru p'acolo dar am inteles io ca un nissan skyline a muscat niste "spectatori" aplaudaci. S-a lasat cu piciare rupte si cam atat... continuarea se poate discuta aici?
|
poze poze poze , asteptam cat mai multe ^^
|
CHE SPETTACOLO!!!
FELICITARI PARTICIPANTILOR! Super spectacol, bravo! Cel putin runda dintre Calin si Dobre m-a dat pe spate. Felicitari din nou.. O super dupa-amiaza. LE: Haiu la fel de tare si la microfon, ca pe pista :) |
foarte frumos azi.. ! vremea .. un pic cam naspa ..dar deh.. pacat ca nu s-a anuntat ca taxi drift este cu plata.. :) uni cred ca nu s-au asteptat .. oricum asteptam show de la vitanis mall . numai bine..!
Felicitari baiatului cu Bmw e30 tricolor ..super tare..cel mai bun .. :P |
mda! tocmai am revenit si eu acasa de la show.
foarte frumos si felicitari participantilor! in special lui dobre si baiatului cu ursul tricolor........eram 100% ca va fi castigator, chiar a fost cel mai bun. as fi vrut sa vad un duet intre el si tengu dar.......e bun si atat. p.s. jocul dintre dobre si calin parca, a fost super , amandoi merita felicitari!!! |
Quote:
|
Re: Zdrang????
1 Attachment(s)
Da, a fost un accident dar nimic foarte grav. A derapat si a intrat peste spectatori. Este si un filmulet pe topicul de la Baneasa il postez aici...Din cate am inteles picior rupt si inca ceva...
|
Felicitari tuturor participantilor si mai ales castigatorului. Poze de la premiere are cineva ? :rolleyes2
PS: Cat a costat TAXI drift ? Weekendu viitor la Vitantis va mai fi ? |
felicitari maxime ptr participanti,adv super evolutie ,pe mine unu ma impresionat la maxim.inca o data felicitari super admosfera nu credeam ca se va tine asa pina la evolutia asta.respect maxim ptr GRATIAN ,ptr unde sa ajuns.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vrem poze si filmulete