![]() |
Re: TUNING ? Intrebati sau veniti cu oferte ...dupa caz :)
Salut vreau si io sa stiu daca sunt kituri complete pentru bmw ursuletz sau daca se fac doar la comanda???? Da sa fie din Constanta si firma serioasa daca se poate :)
|
2 Attachment(s)
Salve...asa ceva te'ar tenta? daca da da'mi un PM sa discutam mai multe detalii.Optional iti pot da si factura :idea:
|
Quote:
|
Alooo...v-ati lovit la ceas?
|
gata sefu, eu am tacut, dar nu ma puteam abtine....de 1 an si ceva se chinuie omul sa-si gaseasca un kit pentru masina lui, si acum, cand a gasit unul sa-i placa, trage de pret si ofera si la schimb bari de logan (ce naiba sa faca omu' cu ele???)
din punctul meu de vedere poti sterge ultimele 2 reply-uri ale mele (inclusiv asta) scuze! |
Se scuza :)
|
quick shifter, de unde fac si eu rost de neste bare meseriase de tico? daca stii pe cineva care face, sau daca se gasesc pe undeva, spune-mi si mie, pls.
|
cam cat costa un kit dinala sa fac niste calcule mici ca nu stiu daca sa iau un ursuletz sau un logan prestige care imi da si mie o idee?????
|
ticosu` si hitman454 vorbiti cu X-RAY-Eyes el va poate face la comanda sau cu modelu vostru si va spune si pretul.;)
|
Quote:
|
urs itzi vind eu :D
|
Quote:
|
dar potzi sa mi le dai mie:DDD directt
|
Quote:
ce potcoave am eu : Kit M-technik 2 ( 100 Euro )compus din : Praguri evazate , bandouri late ptr aripi fata-spate si usi ( bandourile late ) , Bara fata M3 ( 100 Euro )... si AUtoblocantul cel mai scurt ( 4,11 ) = 200 Euro |
1 Attachment(s)
gata m-am hotarat mercedes S320 pentru asa ceva sunt chituri?? sper pana la jumatatea lunii sa ma intorc in tara si sa il iau.....apropo suspensii sa il mai cobor si io gasesc????
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning