![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
nu-ti face griji nici eu nu am facut nik :lol:
|
4 Attachment(s)
ala rosu e al meu (tata-celu putin el asa crede :D) si cel negru e frumos la fatza sa te inspiri din el :D. As vrea sa ii faci un tunning frumos sau daca nu stock dar hand made sa fie frumos...si daca ai putea la nr sa pui PDV :) ti-as fi recunoscato. scuze ca nu am pus de la inceput pozele
|
sa imi ziceti macar daca mi-l faceti.....:(. am vazut lucrarile voastre de aici sunt absolut superbe...am si salvat alea cu oltcitul...fac colectie de frumuseti oltenesti:D as fi recunoscator daca ar luat cineva si opelul meu la desenat. multumesc oricum
|
Is asa nervos ... Am desenat BMW-ul seria 3 dar akum nu pot sa il scanez .. face imprimanta gesturi ...
Orcum nu imi bat capul akum ... maine dupa examen sper sa o rezolv ... :D |
incerca sa scanezi cu scanner-ul in locul la imprimanta alk :lol: :D
|
|
abia astept sa vad :D:D:D................bafta pt maine la examen
|
3 Attachment(s)
vali am facut shi eu astrau da nam mai intrat si nam vazut ce ai mai bagat si am facut dupa alta poza sper k nu te suppi si sper ca iti place
|
E super faina mai ales ca nu ai avut pozele necesare....(greseala mea). ai imaginatie bogata imi place aia. iti multumesc pt desene.10x. oricum cred ca numa u ai luat in seama anuntu :). multam
|
eu nu cred k te-au evitat useri... doar k majoritatea sunt ocupati ;)
|
Mersi ... Deja am dat examenul ... Am facut 90 % perfect ...
Akum incerc sa ma bucur de bucatica asta de vacanta care a mai ramas ... Cat mai curand posibil am sa postez si BMW-ul ... |
felicitari :)
|
Bmw_Rulllzzz ...BMW l'am facut si eu...atat ca tre sa'l termin;) zilele astea il postez
|
wow... ce de bmw-uri... facem un poll!?
bv alkatraz :) |
:D:D:D danke!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning