![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
fortaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
ooo zii excelenta pentru spectacol :X imi pare raw ca nu pot ajunge :(. Poate maine :X
|
A ajuns cineva azi la mall? Sunt şi demonstraţii cu atv-uri şi motociclete astăzi, că eu aşa am auzit de la cineva? Dacă da, la ce oră?
|
Quote:
|
Am citit şi primele 3 pagini, dar si pe ultimele 4 (iar în ultimele 4 nu scrie nimic), tocmai d-aia întrebam, că pe site scrie ceva, iar eu am aflat altceva de la un prieten şi voiam să mă asigur.
|
Sambata program
Ora 13:00 Demonstrati Rally (mitsubishi evo 8 ) Dan Necula Ora 14:00 Demonstrati Motoare si atv Ora 15:00-18:00 drift demonstrati Ora 18:30 Show Robotul de la WHITE SENZATION OLANDA In ziua respectiva o sa fie si Car audio si tuning Duminica de la ora 11:00 la 18:00 FINALA NATIONALA a Campionatului National de Car Audio - Duminica se sustine proba de SQ (inclusiv Trofeul Pasionatului) Campionatul National de Drift, Demonstratii libere – Free Style, fiecare participant va primi diploma de participare. Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3 Demonstratii HAI & KNS - 4TuningDRIFTERS !!! Demonstratii auto & moto (drift and tricks) ps: pikolo,poate ne spui si noua cand incep drifturile maine :D nu vrem sa ratam nimic :P |
ceva poze de azi???
|
O sa urc eu o serie de poze mai incolo ;)
|
Quote:
|
Asteptam pozele :D Eu maine ma duc , azi nu am putut sa ajung
|
Acum am ajuns...la capitolul drift Tengu a fost The Best, dar nici ceilalti nu s-au lasat mai prejos. Masina lu' Tengu suna bolnav rau :twisted:
Fetele au cam lipsit... |
64 Attachment(s)
Asa cum am promis :P : ....
|
doamne ce rau imi pare ca nu am ajuns azi... :( dar in seara asta nu mai dorm de rabdare:D maine la 8 jumate am plecat de acasa...si e blocaj la unirii:(((((
|
"HAI" sa curga cu poze :D :lol:
|
Slaba expozitia,inafara de masinile din interior afara nu aveai ce sa admiri, doar masini vopsite cu trafaletu,cu dungi din banda izoliera, OPEL Tigra GTR:lol::lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning