Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Concurs (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/141017-concurs.html)

skyZZo 31-01-10 14:45

Re: Concurs

5 minute fara sa va certati
premiera mondiala
poti sa intri in concurs cu 10 masini pictate altfel,insa voturile nu se cumuleaza
decat sa faci 10 varza in speranta ca o sa primesti macar 1 vot pentru fiecare si in total 10 cade,o sa primesti cate 1 vot la 10 proiecte(+ multe injuraturi fiindca pollurile se fac destul de greu,cel mai plictisitor lucru pe care lam facut in viata mea)
IN CONCLUZIE:
poti intra cu 1 milion de lucrari dar nare nici un rost....(cum a zis andrei,poate sa faci si IX si X,atunci ar avea o umbra de sens dar in rest...)
voturile se dau pe un cumul de factori printre care se admite si fotografia(adica poti argumenta cu asta)

ideea e sa ne folosim creativitatea,NIMENI NU CASTIGA NIMIC material
e "just for fun" ;)

termenul limita marti
SporT la lucru ! ;)

eMH 31-01-10 14:47

OK,deci eu ma bag cu cele doua din ultimul post de pe pagina 19. Stiu ca voturile nu se aduna,dar mie imi plac amandoua si nu ma pot decide . (PUNCT)

shoby13 31-01-10 15:03

ma bag si eu cu un mitsu lancer dar trebuie sa asteptati :D sa il creez

Maryus_x90 31-01-10 15:19

4 Attachment(s)
Este prima data cand postez pe topicul asta, deci si prima data cand particip la concurs. Sper sa va placa ! :)

Mitsubishi Lancer EVO VIII

ANDR31 31-01-10 15:44

ma coa3, pana acuma am vorbit frumos si am adus argumente in tot ce am spus asa ca citeste regulile si respecta-le la fel ca marea majoritate a userilor care au participat si participa la acest concurs.
Daca nu stiai, intr-o comunitate ca aceasta trebuie sa ai bun simt si putere de aceptare, dar tu ai intrecut orice limita.
Vreau sa vad si parerile altor utilizatori despre aceasta problema.

eMH 31-01-10 15:55

Daca pe Skyzzo nu il deranjeaza,de ce te bagi tu aiurea in seama?
Am argumentat simplu. Atata timp cat numarul de voturi nu se aduna,nu vad care ar putea fi problema. Am argumentat simplu,mie imi plac amandoua modelele si nu sunt hotarat pe care din ele sa il pun. Si ca tot a venit vorba,cred ca ai citit si tu postul #285...

skyZZo 31-01-10 15:57

Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 3034781)
Vreau sa vad si parerile altor utilizatori despre aceasta problema.

nu
nu vrei...

sau daca tii mortish (sau cum so scrie :rolleyes2) poti sa lasi un ID de mess unde sa primesti opinii
da tu dovada de bun simt and shit... si termina discutia ;)

cum gasiti voi TOT TIMPUL motiv de hartza
si daca am avea un moderator care sa faca curat pe aici nar fii nici o problema
dar asa
aglomeram topicul cu orice altceva mai putin poze cu masinile noastre...si e pacat
vorba multa saracia omului ;)

aleks 31-01-10 16:41

Depăşiţi subiectul vă rog, moderatorul deja l-a tranşat, depăşiţi şi voi momentul.

JuST_GiuGiu 31-01-10 17:48

Mihai(eMH) nu va mai certati ca nu ajungeti nicaieri !!!Si tu o sa ai de vb cu mine mihai pt ca faci atata gura, ai si tu dreptate(NU va faceti griji o sa si-o ia de la mine:):D):twisted:

Cat timp mai e pana cand se face pollu>?In scurt timp voi urca si pozele!

JuST_GiuGiu 31-01-10 19:26

4 Attachment(s)
scuze de dublu dar nu mai pot sa dau edit!!

EVO X(Project GiuGiu)886HP:twisted:

eMH 31-01-10 19:56

Sincer,cred ca ar fi dat mai bine cu capota normala,decat cu carbon...

P.S.: Pe mess mi-ai aratat altul! Ai vrut sa ma induci in eroare?

JuST_GiuGiu 31-01-10 20:13

am renuntat la primul proiect!Sper ca asta sa fie pe placul tuturor!Bafta tuturor
P.S tot nu scapi de bataie eMH:)

skyZZo 31-01-10 20:23

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 3034536)
....
termenul limita marti

vorbiti mai putin
cititi mai mult

Ingerasul99 31-01-10 23:45

In decursul zilei de azi voi posta si eu masina!

gonzy_et 01-02-10 10:59

Quote:

Originally Posted by gonzy_et (Post 3033562)
Interesant aceasta competitie sper ca mai e ok daca ma bag si eu. Nu e cea mai buna lucrare a mea dar sa zicem pentru inceput e ok k sa numa bag prea tare. EVO X PUNK

Vad ca nu prea a comentat nimeni mai mult vati sfadit din motive de prezentare a lui Andrei (juriul al acestui concurs nu va mai sfaditi dati decizia la imaginile lui Andrei si gata)
P.S. amu Andrei fara suparare suntem prieteni si stii bine care mi meseria si iti zic k ca sfat e un concurs de design auto adica Forma, Grafica, Concept normal si prezentare. Dar tu ce ai predat e artistic dar nu ti se apreciaza fiindca e concurs de design nu FOTO pentru Foto tias da 10 maxim. Incearca sa pui aceasi masina pe un fundal alb spre sau gri ce simti tu mai adecvat sa aiba contrast cu albastrul ala frumos si acolo te poti jucasau faci prezentare in felul urmator lasa pe lansa alba si incearca sa bagi o pata de culore inchisa in partea superioara aii masii stil design Cip Foose

All times are GMT +2. The time now is 10:00.

- Copyright 2026 4Tuning